Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego się mówi, że miłość ma ogromną moc

Polecane posty

Gość gość

gdzieś słyszałam też, że miłość jest najsilniejszą energią ? pytam dlaczego i jak tego doświadczyć ? co w niej takiego mocnego ?

Gość gość
polecam "hymn o milości" św. pawła- tam dowiesz się czym jest milość i jaka jest.

Gość gość
Ta prawdziwa przenosi góry. czasami kochamy kogoś z wzajemnością i okoliczności ułoża się wbrew tej miłości, ale jedynie po to,że nauczyć się kochać innych i ich akceptować. Nie jestem z miłością mojego życia, ale pokochałam męża i zaakceptowałam jego wady,choc ta miłość nigdy nie będzie miała tej mocy ponad wszelki czas,jak tamta. To nie idealizowanie. Gdy ludzie od wczesnych lat dzieciństwa darzą się uczuciem i pomimo upływu to uczucie trwa i ta osoba jest bardzo gloryfikowana przez nas i szanowana: to jest potęga miłości,która może mieć swój happy end jedynie u Boga.

Gość gość
Od wczesnych lat dziecinstwa???madakra jakaś.Nie łączy sie tych dwoxh okresow!Zastanow sie przecież albo kochasz dorosłego albo smarkacza.s

Gość gość
ma ogromną moc bo jest w niej magia

Gość gość
do 19:14 kochałam go jako dziewczynka już, a potem jako kobieta, ale los inaczej zdecydował. Mieliśmy wiele przeszkód.....

Gość gość
a co sie stanelo ze juz go nie kochasz

Gość gość
Ta magia to tylko hormony :D