Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Pati

smakosz jestes? przemyslalam wszystko kocham cie

Polecane posty

Nie bolal mnie brzuch wiec poszlam juz jedne zajecia opuscilam nie chcialam stracic kolejnych :)

Tak z ciekawości spytam... :P można wiedzieć ile taki kurs rurkowy kosztuje? I ty to masz na jakis czas określony ze np 30 godzin zajęć i wtedy jest koniec czy jak to wygląda?

Gość gość
ta mitomanka nigdzie nie chodzi na żaden pole dance, teraz pewnie szuka w necie ile kosztują takie kursy :D tak samo jak nie jest zadna graficzka i tak samo nie kupila zadnej sukienki na sylwestra bo jak chciales od niej fote to byla nagle zdenerwowana no i samo to ze pare minut po polnocy przestala ukrywac sie z goscia a podobno na sylwka gdzies wyszla :D i jeszcze to jej potem żalosne udawanie ze jest pijana i przestawianie literek :D ona dlatego sie boi z toba spotykac bo by sie cala prawda na jaw wydała 🖐️;)

Ja place na miesiac 240 zl na miesiac czyli raz w tyg po 1,5 godz ale mozna tez chodzíc 2 razy w tyg po jednej godzinie zajecia ale wtedy wychodzi drozej

aha ;) a ty teraz tylko co środy chodzisz? bo wcześniej chyba 2 razy w tygodniu chodziłaś tak mi sie wydaje

no wiem, ale chyba na początku na rurce też byłaś chyba we wtorek czy środek a potem jeszcze szłaś w sobotę, czyli jakby 2 razy w tygodniu

na poczatku byly dwa spotkania dodatkowe gratisowe ale tam byl pokaz i takie zapoznanie sie

a no chyba że tak ;) a ile będziesz na to chodzić? 3 miesiące, pół roku, rok czy tak długo aż się nauczysz porządnie tańczyć albo ci się znudzi? :P:P

Gość gość
Smakosz ty p**do :]

ok a umiesz w ogóle? bo ja nie :D ale jakoś ostatnio mam wkrętke na rolki, pośmigałbym se ;)

Gość gość
Dałeś radę przespać noc czy jednak bolało;)?

nie bolało ;) ale ogólnie mnie dziąsło ta rana nadal boli ale tylko jak tam dotknę albo żarcie tam wpadnie, więc trzeba ostrożnie na drugiej stronie wcinać hehe

Gość gość
Jeszcze Ci się nie zagoiło? O.o Jaka pogoda na mazurach?

Na jakich mazurach? O.o no nie zagoiło, to jednak nie jest mała ranka, krew juz z tego nie leci ale to wrażliwe jest

Gość gość
Ups chyba coś pokręciłam;) Myślałam, że jesteś z tych stron :P

Gość gość
oszkaa zaloguj sie :classic_cool: