Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdańsk Gł jak dojechac z dworca pks na hallera HELP

Polecane posty

Gość gość

Jak dojechac z 3maja z dworca pks na hallera? Sa obok jakies przystanki tramwaje, autobusy itp jakie linie? Ewentualnie jakis najblizszy postoj taxi. Jesli ktos jest z gd lub po prostu sie orientuje to prosze o pomoc...

Gość gość
pietnastkom

Gość gość
A czy jest tam jakis przystanek czy cos obok czy kawalek trzeba przejsc?sorry ale praktycznie nigdy w gd nie bylam, a przynajmniej nie korzystalam tam z komunikacji miejskiej wiec doslownie to dla mnie czarna magia xd

Gość gość
spot dworca

Gość gość
tramwaj jedzie sprzed Dworca Głownego, a dworzec zobaczysz. z dworca PKS . Kierunek jak wychodzisz z dworca w lewo . Hallera długa, więc zalezy dokąd. Wkliknij adresy Jakdojade trójmiasto, wszystko ci napiszą,

Gość gość
jeszcze- do tramwaju idziesz tunelem, w tunelu kupujesz bilet na tramwaj, ktory kasujesz w tramwaju.Przy wyjsciach z tunelu sa pokazane kierunki, Twoj to Zaspa Nowy Port, Wrzeszcz , Oliwa .

Gość gość
Dzieki wielkie. Mam nadzieje ze ogarne. A najwyzej skorzystam z taxi chociaz wiem ze to wiekszy wydatek..

Najlepiej w takim przypadku skorzystać z pomocy taxi. Tak samo jak siostra przyleciała z zagranicy do Gdańska nie wiedziała, czy i gdzie szukać taxi, znaleźliśmy fajną stronkę http://airporttaxigdansk.com.pl/pl/ - zamówiła taxi, taksówkarz czekał na lotnisku, zabrał bagaże i moment była już w trasie do domu.