Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyjac prace na gorszym stanowisku jesli najpierw zostalam zwolniona?

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu sie dowiedzialam, ze firma nie przedluzy ze mna umowy. Na poczatku troche bylo mi smutno, bo wiadomo czlowiek sie zastanawia dlaczego. Tym bardzie ze zawsze sie staralam. W koncu zaczelam sie cieszyc - przede wszystkim ze wzgledu na zla atmosfere w pracy (intrygi, mobing, nieprzyjemni ludzie). Dzisiaj jednal szef mi zaproponowal nowa umowe, z ta roznica ze nie na moim obecnym stanowisku, a przy obsludze hotline :( No coz degradacja jak nic, ale z drugiej jednak jakby nie bylo stale zarobki. Co byscie zrobili na moim miejscu? Jesli nie przyjme tej nowej pracy to jakos sie przemecze finansowo, bo mieszkam za granica i dostane bezrobotne (starczy mi na czynsz jedzenie i oplaty). Moge sobie wtedy w spokoju szukac czegos innego. Co zrobic?

Gość gość
Ja bym nie przyjęła pracy.

Gość gość
ja też tak myślę... tym bardziej , że się sponsor hojny pojawił na horyzoncie.....

Gość gość
Dzieki ;-) Moja pierwsza mysl tez byla na nie. Ale powiedzialam mu ze dam odpowiedz w poniedzialek.

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
Tez bym nie przyjęła. Zasiedzisz się na tym stanowisku. A jak możesz się chwilę przemęczyć finansowo i dasz sobie radę to lepiej poszukać czegoś fajnego, zmienić otoczenie itd.

Gość gość
Jak masz możliwość to odejdz

Gość gość
odejdź, nie zadowalaj się byle czym :) stać cię na więcej!

Gość gość
Dzieki wam za odpowiedzi. Zdecydowalam sie odejsc, bo rzezczywiscie stac mnie na wiecej!

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ale czy wy na serio czy polska teraz taka zacofana jest? 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Ludzie ci dobrze tutaj radzą, nie rób z siebie kozła ofiarnego bo zawsze nim zostaniesz