Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka chusta? I czy warto w ogole?

Polecane posty

Gość gość

hej. Powiedzcie mi czy uzywalyscie chusty do noszenia niemowlaka? Jesli tak to jaka chuste polecacie? Jakiej firmy? Tkana czy elastyczna? Ile zaplacilyscie za swoje chusty?

Gość gość
Tkana zdecydowanie. I splot skośno krzyżowy. Polecam chusty little frog - są cieńsze i przystępne cenowo. Ogólnie warto, ale gdybym mogla cofnąć czas, to w ciąży zapisałabym się na warsztaty wiązania. Ja chustę kupiłam jak mlody miał 2 miesiące.

Gość gość
Miałam tkana i elastyczna. Polecam tkana. Chyba jakieś firmy na n... nie pamietam, ale jakaś lepsza a nie noname. Nosiłam nawet 1,5 dziecko nad morzem na plecach w kwietniu. Fajnie się tak chodziło po piasku.

Gość gość
Miałam natibaby, tkaną, skośno-krzyżową, używaną (lepiej się dociąga). Zapłaciłam za nią 140zł.

Gość gość
Ja też mam Natibaby, kupiłam na all... za 150 zł nową. Osobiście polecam, zwłaszcza dla dzieci" nieodkładalnych" oraz jako środek transportu w miejscach niedostępnych dla wózka. Ja np. zwiedzałam zamek z córką w chuście:-)

Gość gość
Ja miałam chustę, ale w ogóle nie używałam bo dziecko nie chciało. Dobrze, że jej nie kupiłam, szwagierka mi pożyczyła.

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam elastyczną, używam prawie od urodzenia. Moja córka jest właśnie z tych, które nie leżą same i gdyby nie chusta, to nie raz nie miałabym jak posprzątać, ugotować czy zrobić cokolwiek innego do czego potrzebne są wolne ręce :-) na chusty trafiłam przez przypadek, gdy szukałam w necie sposobów na ciągle płaczące niemowlę, a wiązać nauczyłam się z YouTube. Mam chustę smile baby, kosztowała ok 120zl i jest jak najbardziej ok. Raz miałam okazję użyć chusty tkanej i jak dla mnie trudniej jest ją zawiązać tak by dostatecznie mocno opinała dziecko, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia...