Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanymaciej

Odzyskanie narzeczonej

Polecane posty

Gość Załamanymaciej

Witam. Chce odzyskać utraconą dziewczynę. Bylismy zareczeni. Skrzywdzilem ja piszac z inna dziewczyna. Nie spalem z nikim innym oprocz mojej wybranki serca. Wiem ze zachowalem sie jak kretyn... dalismy sobie po rozstaniu czas by przemyslala.. ostatni dzien w ktorym sie spotkalismy po rozstaniu robilismy sobie zdjecia i przytulalismy sie. Bylismy na spacerze. Po moim wyjezdzie na ten czas. Dzwonila do mnie sama z siebie i normalnie rozmawiala lecz do pewnego wieczoru. Zaczela pisac ze to nie ma sensu. Ze chce z kims innym ulozyc sobie zycie. Ze odeszla nieodwracalnie. Wczoraj napisala mi po tym jak napisalem ze bede o nia walczyl " poznalam kogos "... jestem w stanie zrobic dla niej wszystko... Kocham ja i niechce nikogo innego... Prosze o jakies porady co robic :( chce po tym czasie wrocic (1.5 miesiaca) i pojechac do niej z wielkim bukietem kwiatow i porozmawiac...

Jeśli już kogoś ma, no to jesteś na straconej pozycji, niestety.

Gość gość
"Kocham ją i nie chcę nikogo innego"- obawiam się Macieju, że juz za późno, zresztą DLA MNIE, to ona tak jakoś zbyt szybko z Ciebie jakoś zrezygnowała? Może kombinowała już coś na boku, ale winę "zwaliła" na Ciebie ( za to pisanie z inną )?

Gość Załamanymaciej
Nie powiedziala ze kogos ma. Napisala mi ze nie planuje z nim byc. Nie rozmawiaja czesto. Napisala ze jest troche jak lovelas i jej to nie pasuje.

Gość Załamanymaciej
Wina jest po mojej stronie poniewaz pisalem z ta dziewczyna sprosne smsy... chcac pokazac jej to potem bo myslalem ze to byls dziewczyna robi podpuche. Pojechalem tam i okazalo sie ze to nie ona... wiem postapilem lekkomyslnie i skrzywdzilem ja po raz drugi w podobny sposob...

Gość gość
To ja 22.56- nie myślę, że to tylko SMS-y- choćby najbardziej sprośne ( faceci tak mają i my kobiety to wiemy ) popsuły Wasz związek, zwłaszcza, że byliście zaręczeni. Jestem trochę starsza i powiem Ci, że kobieta nigdy nie rezygnuje z faceta, dopóki nie pojawia się następny! Nigdy nie będzie "porzucała" zwłaszcza z tak błachego powodu jak to pisanie, czy SMS-y, bo ryzykuje, że prędko nowego faceta nie znajdzie i ZOSTANIE SAMA. Ja przewiduję, że jednak z kimś kombinowała na boku. Pozdrawiam.

gość dziś - szczerze? Może jestem innym gatunkiem kobiety, ale zerwałabym z facetem, który pisze sprośne smsy. Choćbym miała zdechnąć w samotności - nie pozwolę sobie na brak szacunku. Nie wiem z kim się spotykałaś dotychczas, ale kiepscy to byli panowie, skoro wszyscy Twoim zdaniem faceci tak mają.

Gość Załamanymaciej
Dodam ze przed wyjazdem i przez pierwsze dni po moim wyjezdzie pisala ze zobaczymy co z tego wyniknie po moim powrocie. Ze jest szansa lecz mala. Ze bedzie mi bardzo ciezko odbudowac zaufanie. Wiem o tym doskonale. Bylem niekiedy wybuchowy i dochodzilo do krzykow z mojej strony lecz uporalem sie z tym. Nie sadze by z kims pisala. To nie ten typ kobiety.

Gość Załamanymaciej
Czy moge jeszcze jakos polepszyc moja pozycje i relacje z nia? Wracam za 1.5miesiaca i jak wspomnialem nie bede szczedzil na bukiet kwiatow. Chce jej jakos pokazac ze jestem wart by byc z nia.ze nie jestem jeszcze smieciem ktory idzie na straty. Prosze o pomoc

Gość gość
23.11- Niestety faceci tacy są i nie oczekuj, że facet będąc z Tobą nie obejrzy się na ulicy za inną, może bardziej niż Ty i ja atrakcyjną kobietą,. Oni są wzrokowcami i potrafią uprawiać seks dla samego seksu z jedną kobietą a kochać i darzyć uczuciem zupełnie inną. TAKA JEST MĘSKA NATURA i i te SMS-y wcale bym się tak nie "rzucała"! Ja też piszę teraz z facetem, który ma dziewczynę ( ale ja nie wchodzę w ten związek! )- jesteśmy przyjaciółmi i tylko rozmawiamy, zwierzamy się sobie i radzimy w sprawach damsko- męskich. Z kobietami jest tak, że jak dorwą już faceta, to chciałyby go NA WYŁĄCZNĄ WŁASNOŚĆ, a to nie do końca tak jest. Mój facet i ja dajemy sobie "przestrzeń" i jesteśmy sobie wierni- NAPRAWDĘ! Pozdrawiam.

Gość gość
23.24- Macieju, zawsze możesz próbować, ale dobrze temu nie wróżę! Oglądaj się powoli za kimś innym. Jest tyle fajnych wolnych samotnych kobiet spragnionych miłości- POMYŚL O TYM! Pozdrawiam.

gość dziś - czym innym jest zerknięcie na ulicy, a czym innym SPROŚNE smsy. Normalne rozmowy są ok, ale sprośnych smsów nigdy w życiu bym nie wybaczyła i tyle. Też daję mężowi przestrzeń, ale on zna granice i wie, że jak je przekroczy, to go z zimną krwią zamorduję.

Gość gość
23.39- więc niech każda z nas pozostanie przy swoim zdaniu. Pozdrawiam.

Gość Załamanymaciej
Nie uprawialem z nikim seksu oprocz mojej dziewczyny. Bylem wierny lecz myslac lekko myslnie pisalem takie smsy. Mielismy podobna sytuacje bo napisala na pewnym znanym portalu spolecznosciowym dziewczyna z malo wiarygodnego konta. Pisalem z nia w podobny sposob co te smsy. Lecz moja dziewczyna na bierzaco wiedziala o tym i oboje sie domyslalismy ze to moja ex. Po pewnym czasie pisaniu ta osoba zablokowala mnie bo pewnie poczula sie bezradna wobec sytuacji w ktorej nie mogla zepsuc naszych relacji a taki miala cel. Niechce innej kobiety. Popelnilem blad i chce go naprawic. Chocbym mial starac sie o ta kobiete cale zycie. Boje sie ze ten facet bedzie jej chlopakiem... lecz pisze mi jak juz wspomnialem ze nie planuje z nim byc...

Gość gość223
Przeczytaj sobie książkę Marcina szabelskiego-jak odzyskać byłą

Gość gość
cóż, ja ze swoich doświadczeń moge czysto potwierdzic to co napisala Pani powyzej: dziewczyna poznala kogos nowego, a smsy byly tylko pretekstem do rozstania. Tez rozstalem sie z dziewczyna z blahego powodu, jak sie potem okazalo poznala kogos, zauroczyla sie i bylem dla niej kulą u nogi. Wymyslala wiec co rusz jakies pierdołowate powody do sprzeczek, czepiala sie o rzeczy które do tej pory jej nie przeszkadzaly, az w koncu stwierdzila ze za duzo sie klócimy i musimy od siebie odpocząć. Potem od wspolnej znajomej dowiedzialem sie ze jest z innym fagasem, ktorego jakis czas temu poznala bedąc jeszcze ze mną. Jednak zycie sie na niej zemscilo, bo fagas okazal sie zonaty i dzieciaty i jak to wyszlo to ją olał i zostawil z dlugami, bo kretynka kredyt dla niego wziela. Chciala do mnie potem wrócić ale olalem.

Gość gość
Ona Cię nie kocha zrozum to ma innego...daj jej spokoj

Gość Załamanymaciej
Dzis sie dowiedzialem z bardzo wiarygodnego zrodla ze spotkala sie z tym chlopakiem lecx powiedziala mu ze nie chce zwiazku i przelotnych przygod dla seksu. Mi napisala ze niechce z nikim byc. Moge jakos zadzialac w tym kierunku? Czy to ze nie bede sie odzywal i napisze ze poczekam az bedzie miala ochote to sie odezwie da mi choc cien szansy? Po przyjezdzie chce jechac do niej z bukietem kwiatow i powiedziec tylko ze jesli chce porozmawiac poczekam na nia pod praca. To dobry pomysl?