Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość09

Miłość

Polecane posty

Gość gość09

Witam. Wiec tak jestem nieśmiała i ciężko łapie kontakt z ludźmi. Nigdy nie miałam chlopaka. Od jakiś 3 miesięcy zaczął przychodzić na przerwach do mjej klasy a właściwie to do mnie pewien chlopak, ja i moje koleżanki zauważyliśmy ze mu sie podobam. Wiec po jakimś czasie zdecydowałam sie do niego napisać i na początku wszystko było fajnie, dobrze sie rozumieliśmy. Lecz minęły juz prawie trzy miesiące i wciąż jesteśmy w tym samym miejscu co na początku. Oczywiscie napisał mi ze bardzo mu na mnie zależy, jestem dla niego najważniejsza i sie bardzo we mnie zauroczyl a nawet zakochał problem jest w tym że ja tego nie odczuwam. Piszemy już prawie 3 miesiące a on nawet nie chce sie spotkać ( miał raz do mnie przyjechać ale mnie wystawił) pomimo tego, że mu mówiłam, że bardzo chciałabym sie z nim spotkać. I na dodatek jeszcze ta jego przyjaciółka od serca o która jestem strasznie zazdrosna pomimo tego że ma chlopak. Prawie caly czas sie na nim wyżyna i źle go traktuję bo sama nie wiem co myśleć o tej znajomosci? Bardzo mi na nim zależy!

Gość gość
miłość ... wyrośniesz z tego. Jak widać jeszcze za mało facetów cie okłamało że w te miłosne pierdy wierzysz :D