Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaiinteligentnaewelina

Dlaczego niektóre brzydule mają przystojniaków ?

Polecane posty

Gość pieknaiinteligentnaewelina

Dzisiaj widziałam co najmniej kilka takich par typu ona niezbyt ładna (brzydka twarz,duży nos,okulary) z facetami wysokimi (jeden łysy ale bardzo przystojna twarz i piękne niebieskie oczy,szczupły,szeroka klatka) albo ruda brzydula w okularach z przystojnym brunetem w typie południowca (mógł to być zagraniczniak ale pewna nie jestem) Gdzie te brzydule znajdują tych przystojniaków do cholery.

Gość gość
tez k***a nie wiem, chce takiego chociaz na jedna noc

Gość gość
One już nie zasługują na szczęście? Może mają coś czego ty nie masz np empatię?

Gość gość
Rzadko ale zdarza się ze coś poczują, znajdą w takiej to czego szukają ale najczęściej to wyrachowanie. Albo naciski rodziny itd Piękne zawsze mają mnóstwo adoratorow, zwłaszcza tych pięknych więc sądząc po nicku - jestes po prpstu niewidoczna czyli nieatrakcyjna.nie wmawiaj sobie ze jest inaczej:o

Gość gość
Ja nawet wczoraj w markecie widziałam przystojniaka z pasztetem i naprawdę sie dziwie że taki gość jest z taką kobitą bo jakby ten facet zaproponował mi kawę nawet podchodząc na ulicy to na pewno zgodziłabym się.

Gość gość
On nie jest z nia bo nie ma u innych szans , on jest z nia bo ja pokochal taka , ale ty tego nie pojmiesz bo to dla ciebie za trudne.

Gość gość
Bo te brzydule jak to ich nazywacie są lepsze od was pod każdym względem. Ładną buzią niewiele osiągniesz pustaku.

Gość gość
Kiedys mialam znajomego, ktory byl naprawde piekny i bogaty. Wszystkie dziewczyny za nim lataly, a on nie rezygnowal z tych najladniejszych. Powiedzial mi, ze nigdy sie nie ozeni z piekna kobieta, bo inni beda probowali mu ja odbic. Dlugo go niewidzialam, ale slyszalam, ze ma bardzo brzydka zone.