Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bójka Polonii w Londynie, emigrancka dzicz zawstydza nasza Polskę

Polecane posty

Gość gość
Angole nie sa lepsi. Kiedys widzialem jak moze z 15 chlopa bez koszulek n*******lalo sie na piesci przed pubem i to byli brytole. Oni tez lubia sie nachlac i chetni do bujek.

Gość gość
Angole sa u siebie a wy polaczki nie.

Gość gość
Przeciez to bylo w tamtym roku po andrzejkach na Ealingu. Ten temat byl juz walkowany tutaj kilka razy.

Gość gość
No i co z tego ze na Ealingu swinio. Wylizałaś juz jajka swinio.

Gość gość
Angole sa u siebie a wy polaczki nie. Denerwują mnie tacy cwaniacy jak ty. Nie nasza wina, że Anglicy sprzedali nas w Jałcie i musimy teraz szukać pracy po świecie.

Gość gość
Nie musicie swinie, czesi mieli to samo pało a nie tyraja po zmywakach swinio. Rozumiesz to durniu czy za mały mózg masz.

Gość gość
Czesi i Słowacy również tyrają za najniższą w UK - także zamknij pysk bo gó/wno wiesz!

Gość gość
Świnie to są w PL - właśnie takie jak ty. Niewolnicy polskich pracodawców za 3.000 zł/mc. Czasem nawet jeszcze mniej. Zrobili zmianę systemu żeby po to żeby żyć za jałmużnę. Hahaha! Co za matoły. A miało być tak pięknie. A skończyło się na tym że 4% polactwa żyje dostatnio a reszta wegetuje. Dokładnie na odwrót niż na zachodzie. To po ch/u/j robiliście te rewolucje je matoły?

Gość gość
Swinio co z tego ze 3 tys zl, jak wszystko jest w PL tańsze, ty smierdzacy emigrusie. Napisz mi smieciu, co masz takiego w tym smierdzacym jukeju, czego ja nie mam w PL. No napisz mi ty emigracyjny syfie. Mam wszystko to co ty masz w jukeju smieciu. Tylko ja jestem u siebie smierdzacy emigrusie, a ty jesteś forejnas.

Gość gość
Czesi i Słowacy również tyrają za najniższą w UK - także zamknij pysk bo gó/wno wiesz! x Niby gdzie debilu? Poczytaj sobie statystyki UE debilu to dowiesz sie ze ich jest promil poza krajem bo sa patriotami i nie szmaca nie myciem kibli i hoteli jak wy polacki. A polackow horda poza krajem bo w 2003 poszla plota ze w uk dają minimalna i hurraaaa, polaczki sie rzuciły na łatwiznę buheheheeee:D

Gość gość
Zrobiliscie kolejną rewolucję żeby mieć paszporty i spie/rda/lać z tego kraiku z obrzeży Europy zwanego PL. 3.000.000 spie/rdo/liło a to tylko początek. Mieliście już wszystkie systemy polityczne od królów przez dyktaturę, socjalizm I kapitalizm a wy ani me ani be. Kraj nieudaczników gdzie ku/rwa, złodziej i ksiądz dobrodziej mają się dobrze od wszechczasów a reszta wegetuje. Co za buce! Cieszę się że tam jest tak jak było od wieków czyli chu/jo/wo. Dobrze wam tak.

Gość gość
Smieciu 3 ml, to nieco ponad 5 %naszego społeczeństwa, czyli dokładnie tyle ile wynosi odsetek marginesu społecznego. Właśnie sam margines wyjechał do jukeju na zmywak smieciu. W PL przynajmniej mamy normalne krany, umiemy budowac piekne domy, jeździmy po prawidłowej stronie i nie jemy belgijskiego Fish and chips smieciu.

Gość gość
Macie kwaśne mleko, kartofle, szczaw i mirabelki osrusie polski nędzarzu. I to jest wszystko do czego doszliście od Mieszka I w tym waszym nędznym kraiku z obrzeży Europy. Gdyby nie dotacje z UE to bilibyście się maczugami i żarli trawę. Cały świat się z was śmieje polskie niedojdy z katolandu. Morda w kubeł i ryć za polskie stawki wy polskie śmiecie.

Gość gość
Nie kwasne tylko zsiadłe śmieciu, kwasne to ty masz jak ci skiśnie w tej zimnej angielskiego norze którą wynajmujesz. Za komuny mielismy lepsze mieszkania niz wy angole. Zryj kał smieciu w uk.

Gość gość
Gdybyście smieciu nie wymordowali milionów ludzi i ich nie obrabowali, to tez byście gowno mieli, smieciu z ukowskiego zmywaka.

Gość gość
Do wszystkiego smieciu doszliście dzięki morderstwom, gwałtom i rabunków smieciu emigracyjny. Ukowski dobrobyt jest okupiony krwią milionów, niewinnych ludzi smieciu.

Gość gość
pozbądź się kompleksu Polaka, nie jesteśmy wcale gorsi od tych najlepszych

Gość gość
To nie jest Polak, tylko emigracyjny osrus.

Gość gość
Ukowski dobrobyt jest okupiony krwią milionów, niewinnych ludzi smieciu. xxx jaki dobrobyt??? przecież cały czas piszesz że tam bieda, nie ma co jesć, dwa kurki, grzyb i mycie garów a teraz nagle dobrobyt???

Gość gość
Smieciu bezzębny, dobrobyt przejawiający sie w silnej armii, infrastrukturze czy nakładach na badania naukowe, smieciu. Niestety ty z tego nie korzystasz, ponieważ jesteś tam zwykłym pomyjem, człowiekiem drugiej kategorii tzw forejnas. Służysz tylko by czyścić kible tubylcom, smieciu. Zadałem ci smieciu pytanie, co masz w Jukeju czego ja nie mam w PL? No kurfo co tam masz takiego? Tylko nie pisz mi o wycieczkach, bo zbiera mnie na rzyganie jak to czytam ty nieudolna, emigracyjna pokrako.

Gość gość
Mamy zawsze dobry chumor i tyle rozrywek, ze nie musimy wylewac pomyj na forum golodupny wuefisto :D Ty cudowny człowieku sukcesu musisz sobie codziennie udowadniac , ze masz lepeij w Pl.. My nie musimy, my wiemy :P

Gość gość
co robią Anglicy w Krakowie jak przylecą? zapytajcie restauratorów

Gość gość
Ale anglicy nie musza szukac w polsce pracy, widzisz ta subtelna roznice durniu czy nie?

Gość gość
Ty cudowny człowieku sukcesu musisz sobie codziennie udowadniac , ze masz lepeij w Pl.. My nie musimy, my wiemy jezyk.gif x Co wiesz? Co macie lepiej ? Dwa kurki w 90% angielskich domów? Nieocieplone budynki które styropianu nie widziały na oczy? Drzwi z wrzutem listów na podłogę? Tu masz swinio całą prawdę https://www.youtube.com/watch?v=99G2Mf4A29M ale watpie bo angielskiego nie znasz i tyrasz owertajmy na jakims łerhausie bueheheeeeeeeeeeee:D

Gość gość
ło tam troche sie poprztykali jaka bójka. koles skopal samochód i go pewnie na drugi dzień wszystko bolało:D

Gość gość
ze dwóch najepanych dostało po gongu i doszli do wniosku, że sie prześpia ich najepane laski darły peeesdy bo nie bedzie rooochania po imprze potem przyjechała pani policjant i sie grzecznie wszystko rozeszło.

Gość gość
pewnie skonfiskowali troche zielonki, troche białka dostali mandaten i zyją w strachu przed wydaleniem. polacy za granicą to byli groźni w niemczech zaraz po "zmianie ustroju" tera to cywilizowany lód euoropejski żyjący w pokoju i harmoni z śsiadami:)