Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedofil po ilu latach od przestępstwa można zgłosić

Polecane posty

Gość gość

U mnie minęło pare lat. Sprawca jest mój ojczym nadal mamy kontakt bo matka ma z nim dziecko, zawsze gdy ktoś go nazwie pedofilem albo oskarży to sie rzuca i jest oburzony a przecież to prawda wkladal mi łapy w majtki, grozil g***tem a nawet probowal to zrobić. Chce by poszedl siedzieć.

Gość gość
Musisz zgłosić, on będzie robił to dalej ;(

Gość gość
Z zasady jesli cie nie zg****il to o co chodzi.nie rob czegos nie bedac pewna, co moze zniszczyc zycie nie tylko jemu. Gdyby zmusil cie do sexu to zupelnie inna sprawa.

Gość gość
Ma już ponad 60 lat więc raczej nie chociaż jak są gdzieś dzieciaki to widze jak się rozgląda itp.. o tym ze mnie molestowal nikt nie wie. Wydało się jak chciał wepchac język do buzi córce sąsiadów 9 lat i dostał wtedy ostry wp*****l od jej ojca.

Gość gość
gość dziś Molestowanie to też przestępstwo.

Gość gość
Mam bardzo zjechana psychike przez to, raz mnie zaciągnął do lasu i wprost powiedział rozbieraj się, rozplakalam się wtedy i tego nie zrobilam i wróciliśmy do domu, innym razem gdy zostal ze mną sam a ja jeszcze bylam na łóżku wlazl na mnie a ma spora nadwage i się na mnie położył i dużo tego jeszcze było a tutaj jakiś debil broni takiego zboka :o

Gość gość
Przemoc seksualna jest obrzydliwa :( Idź na terapię może?

Gość gość
Nie, nigdy nikomu o tym nie powiem, po prostu nie potrafię ktoś kto tego nie przeżył nie zrozumie, ale to jest tak wstydliwe i w ogóle..

Gość gość
Terapeuta, seksuolog na pewno zrozumie, oni się na tym znają. Zrzucisz z siebie ten ciężar i się uwolnisz. Wstydzić powinien się on nie Ty, byłaś dzieckiem to nie Toja wina.

Gość gość
Wstydliwe???zartujesz sobie???dawaj jego namiary a go zaraz dojepie...to nie twoja wina!!!nigdy!!!zboczeniec na maxa!!! I pisze tojsko facet...nikt nigdy nie ma praws z toba tsk postepoeac!!! Nie wazne czy ojciec czy ojcxym..nie...ppoprostu nie!!!