Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo go kocham...tak mocno za nim tęsknie...moja niespełniona miłości!

Polecane posty

Gość gość

wiedz ze codziennie mysle o Tobie, ze smutno mi bez Ciebie i zle....

Gość tako
Gó.wniana sytuacja Najgorzej jest miec nadzieje. Dwie opcje, sprobowac, wylozyc karty albo odciac sie zupelnie, starac sie myslec mniej I mniej, zmusic mozg I wypelnij czas, pewnie nic sie nie chce ale zmus sie, narzekaj ale zmus sie, z czasem bedzie latwiej.

Gość gość
nie będzie łatwiej ja nie polecam metody na robienie innych rzeczy.

Gość gość
A co polecasz?

Gość gość
hmm, nie wiem co, nie znam sposobu, ale wiem co jest nieskuteczne :D

Gość gość
tez nie wierze w to ze bedzie latwiej, powiadaja ze czas leczy rany, nie leczy on je tylko troszke zabliznia, rany nigdy sie nie zagoja tak naprawde...tesknota i bol pozostanie

Gość gość
napewno rozwiazaniem nie jest zastepowanie jednej milosci druga i tak male prawdopodobienstwo ze pokochamy kogos na sile a o poprzedniej i tak nie uda nam sie zapomniec, bedziemy doszukiwac sie cech bylego partnera w obecnym..patowa sytuacja

Gość gość
może powiedz mu to i będzie latwiej albo dostaniesz kubeł zimnej wody, albo będzie dobrze czy tak czy tak ruszysz z miejsca.

Gość gość
wszystko jest bardziej skomplikowane niz sie wydaje, on o wszystkim wie jednak sa sprawy ktore nie pozwalaja nam byc ze soba, nie do tego stopnia jak bysmy chcieli..jakbym ja chciała..bylismy juz tak blisko, tak bardzo blisko, i nagle wszystko runelo, zdystansował sie bardzo, kontakt sie ograniczyl a mi pozostała tylko tesknota

Gość gość
rozwiążcie te sprawy wszystko jest do przeskoczenia jesli dwie strony chcą.

Gość gość
Jak ma imię ten nieszczęśnik?

Gość gość
jezeli chca, a on sie wycofał, nie wiem czy chce..domyslam sie ze tego pragnie ale z drugiej strony paralizuje go strach. tak bardzo chciałabym sprobowac, pokazac jak mocno mi zalezy, by mogł mi zaufac bezgranicznie bo nie jestem kolejna ktora rozkocha, wykorzysta i porzuci

Gość gość
jemu to pisz a nie nam. wtedy będzie jakiś sens tego.

Gość gość
imienia niestety nie moge ujawnic by nie narazac nas na nieprzyjemnosci, ktos moglby skojarzyc o kogo chodzi, to zbyt osobiste,

Gość gość
nie moge sie narzucac, musze dac mu czas, moze przemysli i zmieni zdanie, ale z drugiej strony potrzebuje to z siebie wyrzucic, troche pomaga przelanie swego smutku na internetowe forum

Gość gość
a on w ogóle wie co czujesz i co chcesz osiągnąć ?

Gość gość
jak kocha to sam wroci..a jak nie..to nigdy na prawde nie kochal.jestem w takiej samej sytuacji..i tak czekam i czekam...czas pokaze,poki co to silka.praca i zakupy pomagaja mniej myslec

Gość gość
wie, ale nie wiem czy nie jest za pozno nie potrafilismy sie tak zupełnie na siebie otworzyc, chociaz mam wrazenie ze jestem dla niego wazna, nie potrafil mi o tym powiedziec wprost, moze sie wstydzil, albo bal odrzucenia bo wiem ze ma za soba kilka znajomosci ktore bardzo zabolaly

Gość gość
nawet jezeli kocha nie ma gwaranacji ze wroci, mysle ze sie wystraszyl ze chce potraktowac go jako przygode, krotkotrwala nic nie znaczaca znajomosc, kazde moje zapewnienie o uczuciach wydaje mi sie ze jeszcze bardziej wzbudza w nim nieufnosc

Gość gość
bedzie dobrze, daj mu czas, może przemyśli i wróci