Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co napisac jak facet ciagle prosi mnie o selfie

Polecane posty

Gość gość

mimo ze widzial juz wystarczajaco zdjec :/ wolalabym sie spotkac z nim na zywo a nie wykrzywiac ryj do zdjec jak w cyrku :/ kazda ma dzisiaj ze 100 selfie, czy ja jestem jakas dziwna, nie lubie robic sobie milion zdjec, w*****a mnie to niesamowicie.

Gość gość
powiedz, że piekniejesz z każdym dniem i jak zobacz twoją facjatę to wybuchnie telefon z wrażenia

Gość gość
noo jak mnie zobaczy na zywo to mu chyba troche przejdzie mam nadzieje :// nie ogarniam tego dzisiejszego swiata zdominowanego przez fejsiki, selfie i tak dalej :/

Gość gość
powiedz że wyskoczył ci nieprzyjaciel na twarzy dlatego nie chcesz się pokazywać :D

Gość gość
ale ja chce mu sie pokazac, ale na zywo, a nie na glupich zdjeciach :/ ten juz widzial z 5 zdjec a nadal chce wiecej, jakby ocenial jak klacz na targu, juz ma dosc

ja jak gadam z goracymi cipkami przez internet, to az glupio mi pytac o fotke, bo wiem, ze jakby chcialy to by mi same wyslaly :D

Gość gość
to jakiś debil a nie facet

Gość gość
to ja nie chce bo najwidoczniej nie jestem taka goraca ani mu sie nie podobam i pewnie weszy podstep ze jestem inna na zywo itp :P no nie lubie robic sobie zdjec, serialnie wkurza mnie to... wkurzaja mnie glupie p***y wydymajace usta do zdjec.

tylko ze ja gadam z laskami, ktore znam na zywo, ale jestem daleko w jukej, to nie mam jak sie z nimi spotkac hehe

Gość gość
to zerwij z takim pajacem

Gość gość
nawet sie z nim nie spotkalam :/ ale z wieloma juz gadalam, wola patrzec na jpg niz sie spotkac, ciagle chca a wyslij mi jeszcze jakas fote, a zboki chca a wyslij mi fote nozek, stop itd. sa jeszcze jacys normalni bez takich wymagan co wola sie spotkac a nie oceniac po jpgach....?

no wlasnie ja tez chce fotki nozek i stop, ale nie moge pytac, bo wyjdzie, ze jestem nienormalny. Wole naturalnie prowadzic relacje, niz pytac o takie rzeczy.