Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1x8

Czy ja mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość1x8

Wiec 3 lutego mialam okres i skączył się 7 lutego. 15 lutego kochalam sie ze swoim partnerem raz z zanezpieczeniem a potem bez. Spuscil sie 4 razy lecz nie we mnie czy moge byc w ciazy jezeli nie mył swojego penisa po dojsciu? Dodam ze 6 marca dostalam okres wydawalo sie mi ze byl taki jak zawsze. Nie kochalam sie juz miesiac i chodzi o to ze w tym miesiacu nie dostalam jeszcze okresu. co mam myslec prosze o pomoc.

Gość gość1x8
dużo w tym czasie połknęłam jego spermy. czy od tego mogę zajść w ciąże ? dostałam pracę -zamiatanie lidla i się strasznie tej ciąży boję

Gość gość1x8
Prosilabym o normalne wypowiedzi na ten temat. To wgl nie jest smieszne. "Gratuluje pracy" .

Gość gość1x8
skączył się nasz związek a ja nie chce zostać sama z dzieckiem...

Gość gość
swpuscil sie 4 razy w trakcie 1 stosunku? niezly kozak

Gość gość1x8
gość1x8 dziś "dużo w tym czasie połknęłam jego spermy. czy od tego mogę zajść w ciąże ? dostałam pracę -zamiatanie lidla i się strasznie tej ciąży boję" Prosze pisac za siebie i nie używac takiego samego pseudonimu. Dla twojej wiadomości OD POŁYKANIA SPERMY SIE NIE ZACHODZI W CIAZE. wiec jesli sie na tym nie znasz lepiej sie nie wypowiadaj i idz do swojej pracy bo sie spoznisz i cie zwolnią.

Gość gość1x8
tylko tu na kafeterii się od połykania spermy zachodzi w ciąże. tu wszystko jest możliwe, wszystko się zdarzyć może....

Gość gość1x8
Mozna przeciez pomyslec prawda? Kochalismy sie raz a gdy doszedł to seks był drugi raz.... Itd.. Prosze nie zwracac na dopiski pod postem o takim samym pseudonimie co ja mam ktos poprostu robi sobie jaja.

Gość gość1x8
tylko ja jestem oryginalna zaraz skączę z tym pomarańczowym Nickiem i na niebiesko będę tylko mazak niebieski znajdę