Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od stycznia romansuje z 20latką...

Polecane posty

Gość gość

Mam 58 lata .... Ona 20.... Mam na nią ochotę od dawna.... Ona niby też .... Na początku było zwykłe rozmawianie... Do czasu, bo w czwartek trochę pogrzeszylismy .... Jestem pewny że nie leci ona na pieniądze..... I wie, że jestem żonaty i mam 4 dzieci... Dwóch synów starszych od niej a dwójka młodsza jest o rok i 3 lata.... Nie wiem co mam robić....

Gość gość
Skończyć fantazjować

Gość gość
Nie potrafię... Codziennie ją widzę .... Jestem jej kierowcą autobusu... O zmianie autobusu dla niej i kursu mojego nie ma mowy, bo jest rano tylko jeden autobus a ja jestem z jej okolic i zbieram ich ....

Gość poranny wzwód
ach, te fantazje erotyczne...

Gość gość
Nie wyobrażaj sobie za dużo. Dziewczyna może mieć poprostu takie poczucie humoru i nic poza tym. Poza tym to mogło by być Twoje dziecko albo przyszła synowa. Miałam podobną sytuację w pracy, że z kolegami mogłam sobie pożartować i porozmawiać na wszystkie tematy, przez co jeden starszy kolega pomyślał sobie, że mogę z nim mieć romans. Niestety to tak nie działa. Ja nie miałam ochoty nikomu robić dziwnych złudzeń, a nawet doprowadzi do rozbicia małżeństwa. Za bardzo Cię wyobraźnia ponosi mój drogi. Lepiej zastanów się co jest nie tak z Twoim małżeństwem, a nie szukasz kochanek wśród rówieśniczek synów.

Gość gość
i właśnie się obudziłeś, ech ta rzeczywistość :classic_cool:

Gość gość
Marna prowokacja :-(