Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich jeszcze kobiet nienawidzicie drogie kafeterianki poza grubymi?

Polecane posty

Gość gość

jakich jeszcze kobiet nienawidzicie drogie kafeterianki poza grubymi?

Gość asdsas
Na szczęście nie mam w sobie nienawiści, może mnie ktoś irytowac, wkurzać, ale żeby od razu nienawiść? To słowo zarezerwowane jest naprawdę na skrajne przypadki.

Gość gość
Odpowiem krótko i na temat- WSZYSTKICH ;-)

Gość gość
Zgadzam się, nienawiść to zbyt mocne słowo, ale nie przepadam za spiętymi kobietami w pracy. Jakby od 5 minut lub jednego papierka miał się świat zawalić. Co ciekawe, mężczyźni się tak nie zachowują.

Gość gość
Grubych za chudych bogatych i biednych uśmiechniętych i smutnych w pl każdy powód jest dobry żeby nienawidzić -przykre

Gość gość
Tych co pytaja "jakich kobiet nienawidzicie", bo to sa glupi, prymitywni ludzie, ktorych nalezy omijac szerokim lukiem.

Gość gość
Chudych

Gość gość
tych co nie pracują i są na utrzymaniu męża, tych które dowiedziawszy się o ciąży idą na l4:-) Chciałabym tak z pół roku nie pracować żeby odpocząć nadzwyczajnie w świecie a jak bym się dowiedziała że jestem w ciąży zaraz bym szła na zwolnienie bo moja praca zagrażałaby dzieciakowi w brzuchu.

Gość gość
pozbyłam się nienawiści i zazdrości bo cierpiałam przez te cechy zamieniłąm je na MAM TO W DOOPIE i czuję się o niebo lepiej :-)

Gość gość
Tu się nienawidzi wszystkich kobiet, które w jakiś sposób mają łatwiej, lżej w życiu. To się tyczy zarówno pracy, rodziny, wychowania dziecka, sytuacji finansowej.

Gość asdsas
Gość 14.44 dokładnie, nienawiść zabija tych, co nią pałają, zżera ich od środka, a pielęgnowanie jej zabija, w sumie to mi nie żal takich osób, muszą mieć strasznie smutne życie, a powody podane wyżej, to już absurd, taka typowa polska zawiść, to chore.

Gość gość
Nie trawie bab które mają obsesję na punkcie sprzatania

Gość gość
16:56-bo sama jesteś brudasem a w domu syf,kiła i mogiła:-P I nie pisz ,że zawsze masz bardziej emocjonujące zajęcia i nie tracisz czasu na latanie z mopem, bo jesteś taka wyzwolona i nowoczesna:-P jesteś brudną leniwą fleją ale na 100% usprawiedliwiasz swoje niechlujstwo różnymi z doopy argumentami:-P