Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Benia140396

Zdrowie pupila

Polecane posty

Witam wszystkich od kiedy mój kiciuś zaczął dostawać regularnie karmę whiskas poprawiło się jego samopoczucie oraz jest weselszy. Zauważyłam również, że dobrze ona wpływa na jego zdrowie i bardzo się poprawił :)

Gość gość
witam spamerkę i wszem i wobec ogłaszam nie dawać kotom chemi z marketu tj whiskas a psom nie dawać żadnych chapi ,predigree i frolica

Mój kotek również wcina karmę Whiskas. Jest zdrowy i aktywny. Weterynarza widzi tylko podczas rutynowych wizyt. Patrząc na zdrowie i samopoczucie mojego kotka zdecydowanie polecam karmę Whiskas.

Gość gość
Skoro taka super ta karma to powinnaś sama wp*****lac to może rozumu nabierzesz spamerze jebniety.

Gość gość
Stan zdrowia kotka warto kontrolować u weterynarza, wtedy jest pewność, że pupil będzie się dobrze czuł przez dłuższy czas. :) ja regularnie odwiedzam klinikę http://wetfranciszek.pl/kontakt/ i wszystko jest w porządku.

Gość gość
Nie bagatelizuję tak ważnych spraw jak np zdrowie moich pupili. Dla kociaka kupuję karmę Whiskas, która jest pełna zdrowych składników i ma różnorodne smaki, tak by kotu się nigdy nie znudziło poranne śniadanko na które uwielbia jeść saszetki bądź puszki Whiskas'a. Po tej karmie sierść mojej kotce się pięknie lśni i błyszczy, ząbki są w świetnym stanie i ogólnie zdrowie idealne. Nie ma po nich problemów z brzuszkiem jak po innych karmach. Polecamy Whiskas'a wszystkim właścicielom kotów, kotek i kociaków!

Gość gość
Również polecam Whiskas, mój kotek jada ją od małego i jakoś do dzisiaj jest zdrowy a gdy tylko wracam z miasta to patrzy czy mu coś kupiłam, więc podaję mu przysmak Whiskas, polecam również nową recepturę która zawiera więcej pysznych pasztecików.

Gość gość
Whiskas to jedyna karma którą kupuję i mogę zaufać, obserwuję swojego kotka po każdym posiłku Whiskas i nie widzę żadnych złych oznak jak to niektórzy tutaj piszą o tej karmie źle, widocznie zazdroszczą że nie mogli uczestniczyć w akcji Whiskas. Osobiście polecam Whiskas jestem z niego zadowolona i nie mam złego zdania.

Gość gość
Jest wiele karm dla kotów, ja wybrałam Whiskas i nie żałuję. Kotowi smakuj***ardzo zwłaszcza nowa receptura, ponieważ posiada więcej pasztecików a mój kot je uwielbia. Cena godna zakupu nie idzie sie zawieść ponieważ jak można zauważyć po kociaku że mu smakuje to co innego można ocenic?? Polecam Whiskas.

Gość gość
ale zdajecie sobie sprawę z tego jak to żałośnie brzmi?

Gość gość
kretyńskie. dzieciom też smakuje mc donald. wystarczy zagadać z lepszym weterynarzem i od razu wiadomo co to za karma - alergie, kamienie w nerkach, przewlekła niewydolność nerek, stłuszczenie wątroby, zapalenie trzustki, przewlekłe zapalenie jelit. kot w wieku 10 lat jest wrakiem.

Gość gość
On/ona nawet nie czyta co wkleja i jak to brzmi. Dostała od producenta formułki do wklejenia i leci we wszystkich założonych przez siebie wątkach. Jeśli kogoś nie stać na droższą karmę to lepiej kupować podroby takie jak wątróbka, żołądki, skrawki, nóżki.. i pozwolić kotu wychodzić sam się dokarmi owadami, gryzoniami i ptactwem osiedlowym. Żadnych tanich karm ani Wi**as ani Ki***at Jesli kochacie zwierzaki to nie karmcie ich tą chemią i nie słuchajcie spamerów opłaconych przez koncerny i rzucających slogany że to pełnowartościowa karma bo tak nie jest. Nic co ma w składzie więcej zboża niż mięsa nie nadaje się dla kota czy psa.

Gość gość
ja ze względu na zdrowie mojego psa zaczęłam mu kupować karmę Doctor Dog, zaczynał mieć jakieś dziwne problemy z sierścią, a ta karma jest akurat naturalna i ma dużo witamin przez co wygląd sierści mu się znacznie poprawił

Gość Łukasz29
Żałosna ta kryptoreklama whiskasa :D No wybaczcie, ale te wpisy brzmią jak tekst z reklamy w tv. Ja takich karm nie podaje ani kotu ani psu, jak inne tanie karmy są po prostu niezdrowe. Jak byłem u weterynarza swego czasu to mówił, żeby podawać najlepiej karmy holistyczne, wymieniał mi kilka takich karm i odpowiednia okazała się artemis fresh mix. Żadne tam whiskasy i inne chapi bo to zwykłe śmieci.

Gość gość
wydaje mi się, że jeśli karma dla kota zawiera wszystkie niezbędne składniki to pozwala mu cieszyć się nie tylko dobrym zdrowiem ale i samopoczuciem - w sumie podobnie jest i u ludzi, zbilansowana dieta poprawia nam humor ;) dobry weterynarz typu http://medi-vet.com.pl/ na pewno doradzi, jaką karmę wybrać.

Gość Lenella
Łukasz29, moja suczka jada artemis fresh mix i w pełni się z Tobą zgodzę, karma jest bardzo zdrowa dla pieska. A gdzie ją kupujesz? ja widziałam ją jedynie w propetsklep.pl i stamtąd zamawiam gdy zapas się kończy.

Gość gość
Ja jak kupiłam psa cane corso to odrazu poszłam do weta żeby mi powiedział jak się karmi takie psy i co i jak. Mieszkam w Warszawie a tu jest weterynarz jak psów :) znajoma mi poleciła przychodnie na Kulczyńskiego 8 .

Gość gość
No z tego co wiem ta rasa to duże psy.... Ja mam owczarka niemieckiego. Mój Bianko lubi tylko weta z piły z tego gabinetu www.weterynarz.pila.pl . Mają dobre podejście do zwierząt.