Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Salon Motyl Częstochowa

Polecane posty

Gość gość

Hej, co sądzicie o Salonie Motyl w Częstochowie, a dokładnie mówiąc o zabiegu przedłużenia paznokci? Warto?

Gość gość
warto :) byłam i powiem Ci, że jestem mega zadowolona moje paznokcie dawno nie wyglądały tak bosko super wyglądają jako przedłużone

Gość gość
też byłam :) jestem zadowolona paznokcie bajkowo wyglądają :) zapłaciłam niewiele za super efekt

Gość gość
ja chodzę tu na opalanie natryskowe, bo jest w dobrej cenie i efekt utrzymuje się dłużej niż w innych salonach

Gość gość
ok, a co powiecie na temat usług fryzjerskich ??

Gość gość
moim zdaniem nie mają sobie rownych u nich i za farbowanie i za modelowanie płaci się niedużo fryzjerzy z prawdziwego zdarzenia każdy inny, ale każdy profesjonalny

Gość gość
WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE WON Z TYM SPAMEM GNOJE

Gość gość
a ile kosztuje przedłużanie włosów? ktoś wie? jaką metodę oferuja?

Gość gość
polecam! salon Motyl znany z profesjonalizmu daje nie tylko wysoką jakość, ale przede wszystkim efekt cenię personel za dokładność

Gość gość
ja polecam przedłużanie włosów metodą keratynową - moim zdaniem najlepsza metoda

Gość gość
podpinam się do pytania o cenę zaprzedłużanie włosow

Gość gość
ja płaciłam 15 zł za pasemko, cena waha się, bo zależy jaką metodę przedłużania się wybierze

Gość gość
ja przyszłam tu z problemem nadmiernego łupieżu, dostałam fachowe rady, jak pielęgnować włosy i przy okazji zmieniłam fryzurę, koleżanka mi ich poleciła ido dziś jej dziękuję

Gość gość
zastanawiam się poważnie nad przedłużeniem włosów w tym salonie, kto wykonuje to przedłużenie? do kogo mam się zgłosić w tym salonie? co sądzicie o metodzie Ring Extension? godna polecenia? ktoś zdecydował się na ten sposób przedłużenia włosów ?

Gość gość
przedłużeniem zajmuje się właścicielka włosów - Pani Barbara Motyl - sympatyczna i bardzo doświadczona fryzjerka, więc z pewnością dobrze ci doradzi odnośnie metody co do metody Ring Extension, to może być, metoda ta polega na doczepianiu pojedynczych pasm włosów dopasowanych kolorystycznie do twoich naturalnych włosów, więc efekt wychodzi naturalnie koleżanka miała zrobione i mega mi się to podobało

Gość gość
dokładnie, Pani Basia ma dryg do tej pracy :) o włosach wie wszystko mojej koleżance tak przedłużyła włoski, że myślałyśmy , że one są prawdziwe, naturalne! :) zespół na bieżąco podnosi swoje kwalifikacje poprzez liczne szkolenia, co widać po efektach ich pracy można im zaufać!

Gość gość
polecam Panią Barbarę ;) właścicielka zna się na rzeczy, jest konkretna, dokładna, nigdy nie popełnia błędów i potrafi klientowi dobrze doradzić uważam, że to dzięki niej dokonałam tak dobrych wyborów i przedłużyłam sobie włosy odpowiednią metodą dobrze jest mieć tak profesjonalnego fryzjera w swoim mieście pozdrawiam!

Gość gość
chętnie chodzę do salonu motyl,bo wiem, że jakość jest tutaj ponadprzeciętna rozumieją potrzeby współczesnych klientów, wychodzą naprzeciw ich oczekiwaniom jestem zadowolona,bo nigdy nie miałam tak dobrej kosmetyczki i tak dobrego fryzjera jak tutaj pozdrawiam!

Gość gość
dużo fajnych zabiegów na twarz i to mnie się podoba lubię dbać o swoje cerę o to by nic mi przypadkiem nie wyskoczyło, by twarz była gładka i pełna blasku w Salonie Motyl udaje mi sie zachować takie wymagania dzięki wielkie, polecam

Gość gość
z przyjemnością polecam przedłużanie paznokci metodą żelową wg mnie ten zabieg jest idealnym rozwiązaniem dla kobiet ceniących i lubiących długie paznokcie i szybki efekt po zabiegu ma sie długie paznokci z pięknymi zdobieniami, które nie łamią się i są solidnie wykonane zabieg nie jest drogi w tym salonie

Gość gość
ja jestem ciekawa przedłużania włosów jestem umówiona na wtorek , więc jestem taka podekscytowana ;) z tego co się dowiedziałam to przedłużaniem włosów zajmuje się sama właścicielka mam nadzieje, że efekt będzie powalający dam wam znać!<3

Gość gość
ja byłam na przedłużaniu włosów i powiem tak : nie spodziewałam się, że efekt będzie tak naturalny ;) i taki "wow" super, ze trafiłam w ręce tak dobrej specjalistki warto!!! <3

Gość gość
witam, czy ktoś z was wie ile kosztuje przedłużanie paznokci metodą żelową w tym salonie?