Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam,że wkrótce może nastąpić holocaust.

Polecane posty

Gość gość

Jak wiadomo historia kołem się toczy.W takich latach 20,30 nastroje antysemickie gwałtownie skoczyły z powodu niezadowolenia społeczeństwa.Teraz jest tak samo,nastroje anty-islamskie idą z dnia na dzień w górę,ponieważ Europejczycy mają dość ciągłych gwałtów,zamieszek ,zamachów i władzy ,która pozwala robić Arabowi dosłownie wszystko,a biały nie ma nic do gadania,bo zostanie nazwany rasistą. Zauważyliście ,że partie prawicowe nigdy nie były tak wysoko jak dziś?Codziennie ośrodki dla uchodźców idą z Dymem. Ja absolutnie nie wspieram do Holocaustu ,piszę po prostu co może się stać widząc sytuację dziś i podobną sytuację jaka była kiedyś.Kilka lat temu czytałem artykuł ,w nim było napisane,że ktoś mówił "muzułmanie nie przyjeżdzajcie do Europy,tutaj Europejczycy was zabiją" Te słowa jeszcze 5 lat temu brzmiały nieprawdopodobnie ,dzisiaj nie brzmią wcale tak absurdalnie,zważając ,że nastroje anty-islamskie są coraz większe to w przyszłości może się stać. A wy co sądzicie?

Gość gość
zwisa mi to

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Też tak uważam,to musi kiedyś nastąpić...polityka multikulti zawsze doprowadza do wielkich czystek ludności. Przypomina to nieco sytuacje na Bałkanach, gdzie komuniści przez czterdzieści kilka lat wmawiali wszystkim "braterstwo narodów Jugosławii", a gdy władza ich upadła - narody te rzuciły się sobie do gardeł.

Gość gość
Oczywiście teraz UE wmawia,że muzułmanie są tacy jak my,że powinniśmy ich szanować...niech oni zaczną nas szanować to się zastanowie.

Gość gość
Zwisa mi to. Ciekawe kto pierwszy rzuci kamień (atom).

Gość gość
historia kolem sie toczy, wszystko mozliwe. tam gdzie kryzysy tam odradzaja sie faszyzmy