Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mieliście tak że był ktoś wami zainteresowany mimo to nie skozystaliscie z

Polecane posty

Gość gość
Tak mam wlasnie:-o

Gość gość
Kilka razy tak miałam, ale wtedy byłam w związku i nigdy nie zdradziłam partnera chociaż już związek chylił się ku końcowi. Tylko jednego razu żałuję, że nie zaryzykowałam, bo się z tym mężczyzną mijałam, a nie chcieliśmy niszczyć naszych relacji ani związków.

Gość gość
2 razy nie tak dawno: jednego żałuję bardzo, o drugim nawet nie myslę

Gość gość
tak miałem, ostatnio taka idiotka, że to masakra...

BLE BLE Nie wiem co z Loooosem Ja tam na życie nie narzekam ale mogło by być lepiej i w te lato zamierzam wprowadzić wiele zmian w swoim życiu :) Ale pierw muszę sobie kupić jakiś pojazd do jazdy bo na rowerze idzie się wykończyć. A i trzy dni temu słyszałem od dwóch osób że dobrze wyglądam.

ech mi tam starczy jakiś stary dobry motorower sobie kupić typu Simson S51. bo to niezawodna niemiecka konstrukcja a nie to co ta chińszczyzna nowa za 3000zł ja bym tego nigdy nie kupił. A i za trzy/cztery miesiące mam zamiar dokonać zakupu teraz kasę odkładam

Powiem tak u mnie jest po starem tak jak zawsze pisałem .ale w lato zamierzam to zmienić by było lepiej :)

Gość BAHIAN KOGOŁCZYK 12V
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Nie wiem,ale na necie można wszystko sprawdzić.ech na taki motorower nie trzeba mieć prawka :)

Wszystkie skutery .motorowery o pojemności silnika po niżej 50ccm - do nich nie jest wymagane prawko, tylko takimi nie możesz jechać po wyżej 40km na godzinę o ile pamiętam by policja się nie przyczepiła.

Tylko niestety co co teraz można kupić dajmy to za 3000-4000 zł nowe pod rożnymi markami to chińszczyzna a ona nie jest za bardzo trwała. teraz dajmy to np firma Junak sprzedaje sam chiński chłam. lepiej kup sobie coś starszego używanego z np firm typu aprilia , peugeot , Simson - takie maszyny w dobrym stanie naprawdę są w stanie daleko zajechać bez awarii - tylko wiesz kosztują dajmy to tutaj używany dobrej marki motorower kosztuję tyle co chińska tandeta za 4000zł Poczytaj o tym dokładnie nim coś kupisz ! poczytaj naprawdę wiele o tym co warto kupić na różnych forach.

Gość gość
sie nie chce doopska ruszyc i poszukac to sie konczy z byle kim

Gość gość
13:48 co za idiotka? Moze opisz cos aby unikać takich

Tutaj masz fajną zabawkę może ci się spodoba aprilia-rs-50 http://bikersnews.net/wp-content/uploads/images/aprilia-rs-50_45.jpg tylko wiesz to z silnikami 50ccm max wyciągają 100km na liczniku i to przy dobrych markach a nie przy chińskiej tandecie bo tam to są silniki dość kiepskie 4T ledwo jadą te 70 a licznik i tak pokazuję z 80 to takie przekłamanie by ci co jadą myśleli że naprawdę jadą te 80 a nie 70