Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 letnie kobiety mają ogromne waginy

Polecane posty

Gość gość

dlatego faceci was nie chcą

Gość gość
tk jak worki na saletre amonową a nawet wieksze :classic_cool: oj bidoku, tak się trzeba pocieszać jak się ma 10 cm w gaciach

Gość gość
ale to tylko dltego, że je systematycznie i z uporem rozciągaja 30 cm wibratorami. póxniej twierdzą, ze skoro natura je tak stworzyła tzn, że faceci obecnie sa jacyś marnie wyposażeni:D

Gość gość
facet sie rozbiera a tu szok spowodowany dysonansem poznawczym. gdzie ten wielki koootas, na którego wzór robią wibratory:D

Gość gość
jedyne z czym mozna to porównać to kulturystyka zawodowa zwazywszy na systematycznośc ćwiczeń. później nigdzie nie można dostać normalnych ubrań:D co za świat.

Gość Taki_jeden_964
Duże waginy są super :)

Gość frustrat30
ja mam penisa 6cm :(

Gość gość
i oczywiście jak to kobiety w dzisiejszych czasach wszystko zganiaja na facetów. ale żeby troche popracowac nad swoją tzipka w sposób którysprawia mniej przyjemności to już nie. po co ćwiczyć mięsnie kegla jak mozna kupic nowy 40 cm wibrator ?

Gość anna jarzab
dzięki mojej pojemnej waginie zawsze udaje mi się przemycić laptopa na pokład samolotu

Gość gość
wielkie spuchnięte brochy, obleśne

Gość gość
ale tu nie chodzi o to jakie penisy mają faceci tylko o wasze doznania. jak wolicie sie rypać z wibratorami to, że tak powiem, wasza brocha. niestety facetom koootasy od walenia konia nie rosna więc w pewnym momencie zawsze pojawi sie dysproporcja. w końcu tzipa jest elastyczna. musi przepuscić na świat dziecko. w tej sytuacji pretensje do facetów, ze nie nadążaja z wielkością koootasa za rozmiarami pitki zakrawa jakies nieporozumienie

Gość gość
my w tej kwesti nic zrobić nie możemy. rozsądnie byłoby przeanalizować przyczyny i wspónie znaleźć jakieś rozwiazanie zamiast wiecznie narzekać..

Gość gość
Kobiety narzekają bo wasze kootasy są do niczego. Potrzebne jedynie do zapłodnienia :p I nie ma tu znaczenia wielkość ani kootasa ani tzipki :p Bo orgazm jest od lechtaczki a wasz sprzęt jest zbędny i niewiele z niego przyjemności :D