Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiekKk

Wczesna ciąża a plamienia

Polecane posty

Gość BasiekKk

Witam. Staramy sie z mezem o drugie dziecko. Cykle mam zazwyczaj 27dniowe. W 25 dc zrobilam test i wyszla jasna druga kreska, pozniej w dniu spodziewanej @ zrobilam jeszcze 2 i tez wyszly pozytywne. Natomiast dostalam brazowych plamien. Pojechalam do gina(wiem ze jeszcze i tak nic nie widac)ale przez plamienia wolalam odqiedzic lekarza. Natomiast lekarz prawie mnie wysmiala,ze gdzie przed terminem @ ciaze potwierdzac itd ale zrobila mi usg, nic nie bylo widac, kazala w przyszlym tyg zrobic bete, brac luteine 2x dziennie po tabl i za 2 tyg przyjsc na wizyte. Czy ktoras Was miala takie plamienia? Jak to sie skonczylo? Martwie sie, bo o ta ciaze jak i o pierwsza sporo sie staralismy

Gość gość
albo Ci luteina pomoże albo nie, miałam plamienia w 1 trymestrze ale nie na tak wczesnym etapie

Gość gość
Identyczna sytuavja no jakbym o sobie vzytala i te cykle.Poronilam niestety

Gość gość
Mialam tak w październiku,nie bylam w ciazy.

Ja miałam plamienia od dnia 1 miesiączki, która się nie pokazała do końca 3 miesiąca, 2 razy w szpitalu i nie wiadomo skąd, oczywiście dostawałam leki na podtrzymanie ale już jest ok, ja jak byłam u lekarza to było 2 dni po spodziewanej miesiączce, a test zrobiony przed terminem @. Musiałam szybko reagować, ponieważ byłam wczesniej w ciazy pozamacicznej i lekarz musiał szybko wykluczyć ze znowu mamy pozamaciczną. No i już 2 dni po terminie @ lekarz zobaczył w macicy małą kropeczkę, oczywiście jajo, ale bylismy spokojni ze jest w macicy, póżniej czekaliśmy już tylko na serduszko. Jeżeli chodzi o plamienia bierz luteine i leż dużo.

Gość sani18
Powiem Ci ze miałam tak samo od ostatniej miesiączki plamienia itd. Testy pozytywne ale ginekolog swoje. No i kolejna wizyta i wykryta ciąża. Teraz juz mam plamienia takim sluzem (sama nwm jak to opisać bo to pierwsza ciąża) a co dalej to zobaczymy. Jak na razie niedługo zleci 6 tydzień... Są tylko wątpliwości czy wgl dziecko będzie żyło.