Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądaliscie final the walking dead 6?

Polecane posty

Gość gość

kogo zabil negan?

Gość gość
tego zoltka albo rudego

Gość gość
Też jestem za tym, że zabił albo Glenna albo Abrahama, jest też opcja, że pałą zarobił Eugene... Ale jaki Negan przystojny, nie to, co w komiksie :classic_cool:

Gość gość
czemu akurat oni?

Gość gość
Dla mnie ten gleen to nie potrzebna postac i wcale bym sie nie zmartwil afinal zj***li .Straszne przechodozne gowno. Negan tez jakis cherlawy jak na szefa

Gość gość
przystaojny jest ale troche za chudy jak na szefa takich kozakow :D

Gość gość
ja bym chcial zeby Ricka wyeliminowali troche poryty i niestabilny jak na wodza jest :D

Gość gość
Czemu oni ? W komiksie zginął Glenn, więc może twórcy poszli tą drogą. Albo chcieli pozbyć się postaci Abe'a. A Eugene... nie wiem... :D Na pewno zginął facet, bo Negan mówi podczas pałowania: "he..."

Gość gość
jest też opcja, że Negan zabił kamerzystę ;):P

Gość gość
zabicie kobity nie wchodzi w gre, inna opcja to Daryl ktore w komiksie nie istnieje

Gość gość
kamerzysta za duzo widzial, musial zginąć

Gość gość
Na forum TWD pisal ktos ,ze ponoc rudy mial grac do konca sezonu 6 ,wiec moze byc on. Napewno facet ale nie sadze,ze to daryl bo on mial lape ranna. Abraham,Gleen albo Eugene innej opcji nie ma

Gość gość
Zabił szeryfa, słyszałem że Kirkman od dawna rozważał taką opcję, a że następny sezon jest ostatni i na razie nic nie słychać o kolejnych to mógł sobie pozwolić na eksperyment ... poza tym szeryf najwięcej zarabiał z całej obsady

Gość gość
Cóż, na dzisiaj jeszcze wiele nie jest wiadomo. Po przeczytaniu kilkunastu źródeł spoilerowo-spoillingowych wiem tye co nic. Mniej więcej dowiedziałem się, że Kirkman obiecuje mroczny początek siódmego sezonu, który ma się przewijać nie przez cały czas. Dowiedziałem się również, że twórcy pokażą na samym początku kto zginie z rąk Lucille. Twórcy boją się, że sporą część widzów zawiedli cliffhangerem, więc teraz udają łaskawych, jakoby śmierć głównej postaci w pierwszym odcinku ma być formą przeprosin. Hmm... co jeszcze: -W programie "@midnight with Chris Darwick obok Lauren Cohan i Mc Dermitt towarzyszy Kirkman, który zapowiada, że z rąk Lucille zginie Glenn. Oczywiście nikt tego nie może brać na poważnie, gdyż program ma charakter satyryczny. Z resztą dodaje też, że w następnym odcinku zginie Maggie i Eugene, co oczywiście wywołuje salwę śmiechu wśród widowni i samych aktorów. - Standardowo, ma być 16 odcinków, a sezon rozpocznie się w pierwszej połowie października. - Rick ma popaść w zachwianie emocjonalne i rozterki, co spowoduje, że będzie miał wątpliwości co do swoich przywódczych zdolności. - ComicBook.com Podało informację, że Negan zajmie sporą część akcji na początku sezonu. Twórcy zamierzają stworzyć nietypową relację pomiędzy Neganem i Carlem. Negan opracuje dziwny rodzaj więzi i szacunku dla Carla. -Maggie zmieni całkowicie swój charakter. Będzie ukazana jako silna kobieta. Zostanie przywódcą Hilltop (najprawdoodobniej zmiana związana będzie z utratą dziecka lub jej ukochanego - ale to już tylko spekulacje). - Ojciec Gabriel z dnia na dzień będzie co raz większym badassem. Ma odegrać znaczącą rolę podczas obrony Alexandrii. - Fansided donosi, że wiele wątków z komiksu zostanie przedstawionych w serialu. Poznamy grupę Kindgom, to bez wątpienia. Jednak nie ma żadnych informacji, czy pojawi się Ezekiel i Shiva. - Pojawią się nowi ocalali. Wśród nich wymienia się postacie z Hilltop: Earl Sutton'a i Brianna'ę. Źródła info: Comicbook.com, Fansided.com, Inquisitr.com, Cinemablend.com, Yibada.com

Gość gość
15:32, nie sądzę, by to Rick przywitał się z Lucille ;)

Gość gość
sami producenc***ewnie nie wiedza kogo zabic, pewnie zrobia wyliczanke lub wywala kogos nierentownego

Gość gość
"kto zginie z rąk Lucille" xx Przecież Lucille nie ma rąk :D Lucille to ta pała, owinięta drutem kolczastym.

Gość gość
Co ty nie powiesz kazdy wie ,ze Lucille to ta palka z drutem

Gość gość
ja poczulem jakby to mnie Negan walnal ta pala wiec to chyba bede ja

Gość gość
nikt nie zginie, widziałem nie takie rany i chłopaki z tego wychodzili

Gość gość
Co ty nie powiesz kazdy wie ,ze Lucille to ta palka z drutem xx Co ty nie powiesz, może nie każdy wie :P