Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 4 partnerow seksualnych w wieku 28 layt to duzo?

Polecane posty

Gość gość

Zaczelam wczoraj nowy zwiazek i na pewno padnie o to pytanie. W zwiazku z tym czy jesli powiem,ze pzred nim bylo ich 4 to dla niego to bedzie duzo?

Gość gość
Ja miałam 12 w wieku 29

Gość gość
A po co w ogóle na takie tematy gadać? co było i nie jest, nie pisze się w rejestr. Zamierzasz się chwalić, czy żalić? Powiem ci tylko tyle, że nieraz takie nadmierne opowiadanie o byłych związkach źle się kończy, jak pojawi się tzw. "zazdrość wsteczna".

Gość gość
4 na raz?

Gość gość
ja jako kobieta wolałabym znać przeszłość niż zyć w niewiedzy. jakby mężczyzna mącił z odpowiedzią i mówił, jak to dopiero włączyłaby mi się zazdrość wsteczna ;)

Gość gość
Nie, 4 w roznych odstepach czasowych :)

Gość gość
Powiem ci tylko tyle, że nieraz takie nadmierne opowiadanie o byłych związkach źle się kończy, jak pojawi się tzw. "zazdrość wsteczna". X Zgadzam się.

Gość gość
gość dziś Powiem ci tylko tyle, że nieraz takie nadmierne opowiadanie o byłych związkach źle się kończy, jak pojawi się tzw. "zazdrość wsteczna". X Zgadzam się. x oj, chyba miałyście dużo partnerów...

Gość gość
Ale autorko to były związki czy przypadkowi faceci ? Ile z nimi byłaś i po jkaIM czasie była "konsumpcja" . To jest ważne nie tyle ilość .

Gość gość
ja jako kobieta wolałabym znać przeszłość niż zyć w niewiedzy. jakby mężczyzna mącił z odpowiedzią i mówił, jak to dopiero włączyłaby mi się zazdrość wsteczna oczko.gif v no właśnie tak się składa, że jestem kobietą i odkąd dowiedziałam się o poprzednim związku mojego faceta, włączyła mi się zazdrość wsteczna. Teraz może u ciebie to nie wystąpi, ale jak pokochasz, to tak. Wyobrażam sobie jaka ona była, czy był z nią szczęśliwy, czy za nią tęskni, czy może wciąż coś do niej czuje. Co z nią przeżył i czy porównuje mnie do niej. Myślę ciągle, czy była ładniejsza, lepsza ode mnie itd. A jak nic o niej nie wiedziałam, to wszystko było ok. Chociaż tyle dobrze, że nie gadał mi nic o seksie z nią. Bo to byłoby okropne dla mnie. A wy co? jeszcze może o pozycjach seksualnych sobie powiedzcie, gdzie i kiedy, i jak było. Gwarantuję ci, że będziesz kiedyś tego żałowała.

Gość gość
Zgadzam się. x oj, chyba miałyście dużo partnerów... XXX Oj, chyba nie. Dwóch.

Gość gość
Nie, to nie jest duzo, duzo w tym wieku to nie wiem np z 15

Gość gość
4 jest do przyjęcia, bo to raczej świadczy o tym że nie ulegasz zbyt szybko emocjom i teoretycznie były to dłuższe związki i nie sypiasz z byle kim.

Gość gość
To nie dużo,ja znam taką co w wieku 26 lat miała ok 35 i wcale się z tym nie kryje,uważa to za wyznacznik atrakcyjności :D

Gość gość
gość dziś ja jako kobieta wolałabym znać przeszłość niż zyć w niewiedzy. jakby mężczyzna mącił z odpowiedzią i mówił, jak to dopiero włączyłaby mi się zazdrość wsteczna oczko.gif v no właśnie tak się składa, że jestem kobietą i odkąd dowiedziałam się o poprzednim związku mojego faceta, włączyła mi się zazdrość wsteczna. Teraz może u ciebie to nie wystąpi, ale jak pokochasz, to tak. Wyobrażam sobie jaka ona była, czy był z nią szczęśliwy, czy za nią tęskni, czy może wciąż coś do niej czuje. Co z nią przeżył i czy porównuje mnie do niej. Myślę ciągle, czy była ładniejsza, lepsza ode mnie itd. A jak nic o niej nie wiedziałam, to wszystko było ok. Chociaż tyle dobrze, że nie gadał mi nic o seksie z nią. Bo to byłoby okropne dla mnie. A wy co? jeszcze może o pozycjach seksualnych sobie powiedzcie, gdzie i kiedy, i jak było. Gwarantuję ci, że będziesz kiedyś tego żałowała. x to o czym piszesz to już jakaś obsesja, albo co najmniej porządne kompleksy. tak, z ostatnim partnerem mniej więcej wiedzieliśmy "gdzie i kiedy było" (ja miałam przed nim jednego partnera, on miał dwie).

Gość gość
4 w twojej pipce moczyło, rzyg i pisze to jako kobieta i ty się jeszcze pytasz ,wstyd takie pytania zadawać i wstyd tak dopy dawać!

Gość gość
gość dziś Zgadzam się. x oj, chyba miałyście dużo partnerów... XXX Oj, chyba nie. Dwóch. x skakałabym z radości, gdyby mój facet miał taką przeszłość. też miałam dwóch i bez problemu mu o tym powiem. wręcz uważam, że w moim wieku to "atut" (chociaż nie chciałabym tutaj jakoś się gloryfikować, ani w ogóle oceniać ludzi po ilośc***artnerów, bo różnie się życie układa).

Gość gość
gość dziś 4 w twojej pipce moczyło, rzyg i pisze to jako kobieta i ty się jeszcze pytasz ,wstyd takie pytania zadawać i wstyd tak dopy dawać! x wyczuwam starą zakompleksioną dziewicę (płci dowolnej)

Gość gość
Przeciętny człowiek zanim pozna swoją drugą połówkę ma średnio około 4-5 partnerów, więc mieścisz się z normach :) 4 to zawsze lepiej niż 10, a zważywszy że życie płciowe zaczyna się w wieku około lat 17, to 4 facetów na 11 lat życia nie jest złym wynikiem, daje to prawie 3 lata na jednego faceta, no chyba że tych 4 przerobiłaś w rok :P

Gość gość
życie plciowe kobiety zaczyna się w wieku 17lat co ty pier/do//lisz,tylko k***y dają dvpy w wieku 17 lat. życie seks.u porządnej kobiety zaczyna się ok.20roku zycia . Czyli co 2 lata nowy facet ale kanał , ale dvpodajka z ciebie.

Gość gość
17,04 spiepszaj korfo ja wyczuwam takie jak ty a ty wyczuj smród wokół siebie wydopczyli i puścili kantem suczkę i jeszcze oburzona bo ktos prawdę napisał :P

Gość gość
Najpierw wyrzuć z siebie nienawiśc do innych. Łatwiej ci będzie kogoś poznać. Jak już zaznasz miłości, to nie będziesz obrażać ludzi na forach.

Gość gość
4 to zawsze lepiej niż 10, a zważywszy że życie płciowe zaczyna się w wieku około lat 17, to 4 facetów na 11 lat życia nie jest złym wynikiem, daje to prawie 3 lata na jednego faceta, no chyba że tych 4 przerobiłaś w rok xxx jak miała czterech w trzy lata to porządna a jak miała czterech w rok to k/u/r/w/a tak? to może jeszcze ułóż tabelkę żeby każda mogła sobie sprawdzić czy jest k/u/r/wą czy porządną, co?

Gość gość
gość dziś matko, uspokój się. widzę, że straszne emocje wzbudza ten wątek. po pierwsze, to było napisane z przymrużeniem oka (nie jestem autorką tamtego postu), a po drugie głupotą wyznaczanie jest jakichkolwiek widełek. ale jeszcze większą głupotą jest pieklenie się z tego powodu.

Gość gość
gość dziś 17,04 spiepszaj korfo ja wyczuwam takie jak ty a ty wyczuj smród wokół siebie wydopczyli i puścili kantem suczkę i jeszcze oburzona bo ktos prawdę napisał jezyk.gif x ludzie mają przynajmniej jakieś życie uczuciowe. a ty co? pozostało ci tylko wrzeszczeć w necie, uschnięta samotnico.

Gość gość
i nikt nawet nie wspomniał o miłości!!!??? :O

Gość gość
18,29 tak sobie to tłumacz zaraz następny odstąpi od tego zaszczytu dopczenia i będzie ich 5 mnie to lotto pytasz to opisuje

Gość gość
gość dziś 17,04 spiepszaj korfo ja wyczuwam takie jak ty a ty wyczuj smród wokół siebie wydopczyli i puścili kantem suczkę i jeszcze oburzona bo ktos prawdę napisał jezyk.gif x ludzie mają przynajmniej jakieś życie uczuciowe. a ty co? pozostało ci tylko wrzeszczeć w necie, uschnięta samotnico. c życie uczuciowe, a życie seksualne to dwie różne rzeczy. Autorka wspomina tylko o tym drugim, bo widocznie pierwszego nie ma. Nie jestem tą, do której był ten zarzut, ale nie oceniam CIę dobrze autorko. Sama jesteś w internecie. Prosisz o pomoc, o rady, po czym atakujesz kogoś, kto ma inną opinię niż ty.

Gość gość
śmiem twierdzić, że skoro autorka weszła w związek to jednak ma zycie uczuciowe. w dodatku zależy jej, jak partner odbierze jej przeszłośc. a co do tej trollicy - to wolałabym być puszczona kantem, niż nie mieć żadnego życia - ani uczuciowego, ani seksualnego (dla jasności, dla mnie jedno idzie w parze z drugim). żadna normalna kobieta nie naskakuje w ten sposób na inne. nawet, jak ma bardzo konserwatywne podejście do seksu, nie wyraża się w ten sposób. to jest smutna, samotna osoba, więc próbuje zdołować tez inne kobiety wmawiając im, że zakończone zwiazki sprowadzają się do bycia wydupczoną suką.

Gość 2 razy wspolzylam
Jak mialam 18lat stracilam dziewictwo Z partnerem. Pozniej bylam w innym zwiazku i tez sie kochalismy etc. Pozniej raz zrobilam loda (ale tuz przed wytryskiem dokonczyl sobie reka patrzac na mnie - nie mialam stycznosci z jego sperma) oraz raz kolejnemu dobrze reka (ale byl tak zestresowant ze mial flaka i lipa..) . Od 1,5 roku nic z nikimi nie robilal. Dzis mam 29lat. Jak oceniacie?