Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 4 partnerow seksualnych w wieku 28 layt to duzo?

Polecane posty

Gość gość
śmiem twierdzić, że skoro autorka weszła w związek to jednak ma zycie uczuciowe. = 1 dzień związku. Na pewno kocha już szalenie. v a co do tej trollicy - to wolałabym być puszczona kantem, niż nie mieć żadnego życia - ani uczuciowego, ani seksualnego (dla jasności, dla mnie jedno idzie w parze z drugim= faktycznie, tamta pojechała, ale tekst "wyczuwam starą zakompleksioną dziewicę (płci dowolnej)" chyba był ogniwem zapalnym

Gość gość
Nie pisałam, że kocha szalenie, ale że jest w związku, więc ma życie uczuciowe. v A ogniwem zapalnym było chyba raczej "4 w twojej pipce moczyło, rzyg i pisze to jako kobieta i ty się jeszcze pytasz ,wstyd takie pytania zadawać i wstyd tak dopy dawać!"

Gość gość
19,30 koniec bardzo trafny współczuję braku rozumu i honoru dawniej z 1partnerem bylo sie cale życie ale widocznie nikt z toba nie chce być na dluzej do emerytury zaliczy cie cale miasto i z czego tu się cieszyć oj glupia ty głupia

Gość gość
też uważam, że im mniej tym lepiej- nie chciałabym mieć wielu partnerów seksualnych, tylko najlepiej cały czas tego samego. No ale ludzie są różni. Jak autorka chce się chwalić to niech się chwali. Tylko niech ma świadomość, że faceci inaczej postrzegają ten temat niż kobiety. Niektórzy to nawet mają problem z tym, że ich partnerka nie jest dziewicą. Ale co kto lubi

Gość gość
Jaki normalny facet zechce babe po 4 chlopach litości :D

Gość autorko a anal
mialas z iloma?

Gość gość
z każdym :-(

Gość tragedia oj tragedia
:O

Gość gość
ja ma 30 lat i z dwoma uprawiałam seks dużo? mało? a i trzeciemu 69 tyle tylko

Gość gość
mozna miec tez 359 czy to cos zmieni?