Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ZAYN

Polecane posty

Gość gość
ma ryj jak koń

Gość gość
gggb czy bahian kogołczyk a piwosz to ta sama osoba?

Gość gość
Piona :D Piosenka jest suuuper i On sam tez jest super przystojnym chlopakiem :)

Gość gość
ma ryj jak pies

Gość gość
Nope :D nie jestem Sysia :x ale Zayna lubie ;) i uwazam, ze dobrze wyszedl na robienu kariery bez 1D :3 Ta piosenka nie jestctez zla, ale Befour lepsza ;3

Gość gość
Zayn ma ryj jak swinia

Gość gość
Harry jest cool.

Gość gość
Niee Zayn to po prostu przystojny chlopak ;) do swini nie podobny. A Harry tez jest okey :)

Gość
gość dziś nigdy nie słuchałam 1D- znam chyba ich tak naprawdę tylko jedną piosenkę-history ;) ale harry jest uderzająco podobny do mojego dobrego kolegi- nawet kiedyś tak jak on miał dłuższe włosy i gra na jakimś instrumencie (nie będę pisać) w pewnym zespole. :P

Gość
serio??? ;):P Zawsze podobali mi sie ciemni bruneci wręcz o prawie czarnych włosach i oczach.;)

nie znam nie słucham tego typu muzyki. A to dziecko to dosłownie moja kopia. Nie pisze tego bo akurat ci sie ten bachor podoba tylko podobieństwo jest uderzające. CHyba mam gdzieś na wierzchu nawet swoje zdjecie z zerówki :D

Gość
bachor? :P:P dziecko jeśli już :D A ten Zayn akurat nie jest dla mnie jakiś bardzo przystojny-mniej więcej mój typ,ale nie do konca to-znam lepszych.;) jako dziecko był słodki.:) JahIthBer wczoraj wyjdź już z tego tematu i przestań podrywać brunetosa pederasto. :D:D:P

Gość gość
ta już wszędzie sysie widzi :D i ciemni bruneci :D znasz jasnych? :D

Gość gość
znowu ta żałosna szmata do rżnięcia zakłada jakieś prymitywne tematy ! Widzę, że wynurzyłaś się w końcu ze swojej niewietrzonej nory GGGB łachudro :D Zaraz znowu będziesz coś pierdzieć i bekać wczorajszym bigosem :):) K-ce

Gość
gość dziś tak jest różnica miedzy brunetem z włosami w kolorze np średni brąz, a prawie czarnymi lub czarnymi.:P Sysia91 dziś bez przesady, zresztą chodziło mi o dwie piosenki-nie o niego:D-a z twarzy srednio mi sie podoba chociaż przesadzają co do tego ze wygląda jak świnia. :D Podoba mi sie tylko jego karnacja, typ urody, ale twarz absolutni nie.:P Chociaż z wiekiem coraz częściej zwracam uwagę na blondynów.:P, a Bieber jest dla mnie aseksualny-okropna twarz i ciało dzieciaka, niski. :o Facet zaczyna sie powyżej 180 cm;):P

good girl gone bad zamknij ryj bo bieber to by nawet na ciebie nie splunal, bo jestes nedzna szmata

Gość PysioMysio
Jak dla mnie jest calkiem przystojny :D i muzyka mu niezle wychodzi ;) A Ty Brunetos tez na przystojniaka wyrosles ? :D