Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam coź z głowom, bo nigdy nie byłm w zwiozku

Polecane posty

Gość gość

A jestem jusz po 30 stdze i wszyscy mówiom, że mam coż z psychikom, bo się nie wionże.

Gość gość
bo czebo jak wszyscy ura ura wionzoć się zdradzoć na potenge i narzykoć na męsza szone w kuko robic tylko na dzieci rachónki, kierat kierat i tak w kuko zeby byc jak wszyscy, rzeby nie odstawoć, bo inni tak kcom.

Gość gość
no szybci szybci nie mosz jeszcze nie mosz pierciunka z brylontem, nie mosz, no wes miej, bo wszyscy majo ty tesz musisz miedź, bo wyrószniosz się, to żle że ni jestes jako szaro inno masa i nie podunżasz za tym tumem co musi miec jak wszyscy wszysko. no szybci bo musisz miec byle jako łobrunczko.

Gość gość
no mosz juz mosz dziecioki, nie wydojesz wszystko na kretki i ubranko dla dzieci, sto.ć cie na kremy frykasy nie łazisz jak morus czymu? ale czymu nie kcesz ladowoć wszytko w rodzina i mensza czymu, musisz bydź jak wszycy inni, bo to nienurmalne.

Gość gość
daj se spokuj ze zwionskiem :)

Gość gość
łoj dano czymu nie zapiedalosz w kuchni łod rano szykuwanie kanupek z salcesunem, tyko zyjesz se jak ponczek w mośle. bydź tako jak my wszycy.

Gość gość
może to nie dla mnie?

Gość gość
slabe prowo

Gość gość
jo tez mam cos z glowa ale mi dosc wygodnie a poza tym boje sie mezczyzn i bojem siem dopuscic ich do mojej pipki zarosnietej pajeczynka bo ja dziewicza i wrazliwa