Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie w jakich okolicznościach dowiedzieliście się o katastrofie smoleński

Polecane posty

Gość gość

ej ?

Gość gość
pamiętam, siedziałam na wykładzie bardzo fajnej babki

Gość
Pamietam. obudzilam sie koło południa, byłam sama w domu i leżałam chora w łóżku, włączyłam tv. to był dla mnie naprawdę szok...

Gość
Master of Masturbation dziś Ja leżałem wtedy z 19 letnią niezłą laską w łóżku która przyjechała do mnie, bo musiała wyjść z domu niby do szkoły usmiech.gif Była wtedy sobota. A ty gggb wypiertalaj usmiech.giflapka.gif x jak już mitomanisz to pomysł dwa razy zanim cos napiszesz.:D:D:D

Gość
musiała wyjść niby do szkoły w sobote hahahahahah :D:D🖐️ a co do 19 latki to możesz tylko o takich śnić...:D zresztą w ogóle o jakiejkolwiek kobiecie. :D

Gość gość
To była sobota, obudziłam się rano i poszłam do łazienki w celu wiadomym, a mąż leżał w łóżku jeszcze, włączył telewizor i ryknął głosem wielkim, że spadł samolot z parą prezydencką i politykami, którzy lecieli na imprezę do Katynia. Myślałam, że dziennikarze coś pomylili, albo mąż się przesłyszał, ale niestety nie :-(:-(:-(

Gość gość
Wstałam późno, włączyłam tv i przez chwilę myslałam że to zły sen :o

Gość gość
Master of Masturbation wczoraj Koterba debilu, ty masz żone i trójkę dzieciaków, więc skończ mitomanić o jakichś 19- latkach 🖐️

Gość gość
pamiętam, że dopiero bardzo późnym wieczorem (w przeliczeniu na czas polski), bo byłam albo w długiej podróży albo ją odsypiałam (tego już nie pamiętam)

Gość gość
Na ćwiczeniach dwie koleżanki wróciły z dziekanatu z tą informacją. Potem siedzieliśmy jeszcze pół godziny z naszym magistrem prowadzącym zajęcia, który sprawdzał informacje w Internecie i nam na bieżąco relacjonował. Potem przyszła pani z dziekanatu i ogłosiła, że ze względu na zaistniałą sytuację mamy odwołane zajęcia przez cały weekend.

Gość gość
Pamiętam bardzo dobrze. Jechałam autokarem do pracy do Włoch, byliśmy jeszcze na terenie Polski, kiedy usłyszeliśmy ta informacje w radiowych wiadomościach. Pamiętam, że na początku informacja ta była tak podawana, że nikt nie spodziewał się że są ofiary śmiertelne.

Gość gość
tak pamiętam jak ten dzień dokładnie, wróciłam rano z zakupów włączam tv miałam sprzątać jak to w sobotę a tu czarny pasek nie żyje prezydent i jego żona szok nie mogłam uwierzyć cały dzień byłam w szoku przeżywałam każda minutę, przetłaczam programy, podawali ze 3 osoby przeżyły wszystkich mi ogromnie żal tak jakby ktoś bardzo bliski mi był tam a najbardziej żal mi pilotów ech

Gość gość
wstalam rano, odpalilam kompa, zalaczyl sie skype na ktorym pisalam zawsze z kumpela, a ona do mnie, ze samolot spadl z prezydentem itp.. nie moglam uwierzyc.. szok. do dzisiaj to do mnie nie dociera, jak tyle osob na jednym pokladzie i tak po prostu... :/

Dnia 10.04.2016 o 01:21, Master of Masturbation napisał:

Ja leżałem wtedy z 19 letnią niezłą laską w łóżku która przyjechała do mnie, bo musiała wyjść z domu niby do szkoły 🙂 Była wtedy sobota. A ty gggb wypiertalaj 🙂🖐️

Łoo cię kóórva, ale ze mnie był mitoman! 😄 Te niezłe,19-latki, tak naprawdę nie były niezłe, i wcale nie 19-latki, tylko stare penery zawinięte gdzieś z jakiejś żulerskiej meliny :classic_sad: 

https://zapodaj.net/ca6a8edb7a5f0.png.html