Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykasowałam wiadomość od znajomej facetowi na fb

Polecane posty

Gość gość

Sprawdzał fb i zapomniał się wylogować. Dostał wiadomość od znajomej, typowej, łatwej blond dziuni, wiadomość z doopy, o jakichs p*****lach, ona jest z jego miejscowosci, nie utrzymuja kontaktu. Wykasowałam. I usunelam ja z jego znajomych :) Dziunie, zanim zaczniecie pisac do cudzego faceta to sie zastanowcie :D:D

Gość gość
ale zazdrosnica z Ciebie:) Pisalam kiedys z kumplem od biegania na fb, on do mnie wiecej pisal, niz ja do niego. Bylismy tylko kumplami, bo nie byl w moim typie. i jego dzunia tez mnie usunela z jego listy znajomych. Pomyslalam jedynie, ale jego panna musi byc zakompleksiona. :)

Gość gość
ale z drugiej strony tez rozumiem, ze jest zazdrosna o swojego mezczyzne, u mnie jednak lekki niesmak pozostal

Gość gość
ze jestes zazdrosna*

Gość gość
Lepiej byc zakompleksiona niz jakis kurwiszon ma ci odebrac faceta. Jak jakas koorwa bedzie sie przypierdalac do twojego faceta, to porozmawiamy :D

Gość gość
Tu autorka. No wlasnie.... Ty pisalas z kolega od czasu do czasu. Blondyna chciala sie typowo p**********ic, kontaktu z nim nie miala od dawna, tak ta wiadomosc byla napisana.... I jeszcze te jej fotki buhahaha w staniku, widziałam w jej galerii. Niezle ziółko musi z niej byc.

Gość gość
Dziwki wstawiaja fotki w bieliznie :D

Gość gość
Dobrze zrobiłaś autorko :)

Gość gość
Popieram, lepiej kasowac wiadomosci od koorew niz pozniej facet by sie "zakochal". Takie k****y maja nowego faceta co impreze, a ja gdzie znajde?