Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TixTom7

Zaraz na TV Puls będzie horror pt; Piła 3

Polecane posty

Gość Namysłów województwo opolskie
Tix tom widziałeś w telewizji reklamę piwa namysłów pils?

Neptyk kiedy leciała 5-tka? Bo może coś przeoczyłem. 6-stka leciała dwa razy, a 5-tka może na innym kanale.

No może na innym kanale. Tez zakładałes temat o tym. O tym ubezpieczycielu co my kasy nie dał na leczenie. Nie pamiętam czy to było 5 czy 6 :D

Gość gość
Chyba to była V

gośćdziś Chyba to była V X 6-stka zaczyna się od tego, że ciemnoskura kobieta jest uwięziona i taki gruby facet. Są wagi i kto więcej wrzuci swojego ciała ten przeżyje. Grubas na początku z brzucha sobie odcina, bo ma co. Ona wkońcu odrąbała sobie rękę i tym sposobem wygrała tzn przeżyła i to jest 6-stka.

Gość vunka
ja zaś na tv puls polecam ale numer. Nie lubię horrorów, wolę się porządnie pośmiać! Tym bardziej, że na co dzień mam horror w pracy. Korporacja rządzi sie swoimi prawami :) Mąż mnie zaraził taką mini pasją do programów rozrywkowych i tak mi zostało.

Gość bubia
Ja nienawidzę horrorów! boje się ich kapitalnie. Najlepiej mi idzie relaks jak słucham radia, takie top http://fm.tuba.pl/gatunek/Top+2016 2016 jest najlepsze, raz przy szybkiej muzyce sprzątam, raz przy wolnej czytam ksiażkę :)