Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna Płock

Mamy z Płocka doradźcie gdzie kupić mieszkanie? W której dzielnicy?

Polecane posty

Gość Martyna Płock

Mam już 25 lat więc chcę się usamodzielnić i wyprowadzić od rodziców. Przez całe życie mieszkałam w domu jednorodzinnym, wiec pojęcia nie mam jak się żyje i mieszka w bloku. Nie chciałabym trafić źle i później żałować, że kupiłam mieszkanie w beznadziejnej okolicy. Podpowiedzcie na którym osiedlu żyje się fajnie i spokojnie?

Gość gość
Podolszyce południowe,fajny pkt jest też gdzie te nowe bloki już na końcu Płocka przy wylocie na boryszewo

Gość gość
Sądzę że powinnaś się wstrzymać. Ja oszczedzalam długo i dopiero jak wyszłam za mąż to kupiliśmy mieszkanie. Ja pracuję w stronę Winiar a mąż w stronę boryszewa wiec wybraliśmy centrum. Oboje mamy blisko pracę obok przedszkole i szkoła park itp. Koleżanka kupiła tak jak ty będąc panna mieszkanie na podolach a teraz oboje z mężem pracują w Orlenie i strasznie narzekają na dojazdy, późno odbierają dzieci z przedszkola itp. W sumie mogliby zmienić mce zamieszkania ale się przyzwyczaili. Tylko dzieci szkoda..... Ale odp na pytanie to kupilabym chyba nowe na na Starówce. Młoda osoba powinna mieć blisko do imprezę itp

Gość gość
Spokój spokojowi nie równy. Mieszkam na podolszycach i u mnie w bloku non stop jakieś jazdy konflikty na parkingu nie ma MC postojowych. Znajomi mieszkają na wielkiej płycie i cisza spokój żadnych historii z sąsiadami. Nigdy nie wiesz jak trafisz......

Gość gość
w Płocku akurat jest ciekawy developer, mozna sprawdzić jego aktualne inwestycje http://omega-developer.pl Mnie akurat urzekła jakość wykonania i materiałów użytych do budowy , wysoka jakość wykończenia części wspólnych kamień, gres na klatkach schodowych. Wazna jest ich terminowość i elastyczne podejscie do wpłat- mozna się dogadać. :)