Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Antysemitą i dobrze mi z tym.

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię żydowstwa,nie tylko przez to,że w 95% są to lewacy,ale też przez to,że plują na polskę i polaków na prawo i lewo.Pewien żyd ostatnio pisał mi,że na Polskę powinni zrzucić bombę atomową,bo jesteśmy rasistami dlatego,że nie chcemy muzułmanów tutaj. A o tym,że to u nas przed wojną było ich najwięcej,bo na zachodzie uciekli z pogromów to zapomnieli?Albo jak Polacy ich chowali przed holocaustem? Niewdzięcznicy zasrani.

Gość gość
Albo jak żydzi podczas najazdu sowietów na kresy wschodnie przywitali rosjanów z niesamowitą radością,zamiast walczyć. Potem i tak poszli do pieca :classic_cool:

Gość Zbychu82
słusznie, w 39 kwiatami witali ruskie tanki :o w ogóle przeczytajcie tą krótką książeczkę, 37 krótkich stron ksiądz katolicki w 1939 roku opisuje sytuację z żydami w ostatnich latach przed wojną, dużo danych i liczb, będziecie w szoku, bo dzisiaj jest dokładnie to samo, nic sie nie zmieniło jak nas żydostwo posuwa w anusa :o x ks. Stanisław Tworkowski "Polska bez żydów" (1939) http://stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2012/08/stanisc582aw-tworkowski.pdf

Gość gość
ciekawa ksiazka, powiem nawet ze miejscami szokująca