Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot

jak wyeliminować słabe geny ze społeczeństwa?

Polecane posty

Gość kocikot

Natura od samego początku eliminowała słabe osobniki, by nie psuły one gatunku. Obecnie jednak kultywuje się jakiś kult słabości przez organizację np paraolimpiad, klasy w których kaleki uczą się ze zdrowymi, czy dawanie patologii 500 zł na każdego bękarta. Co zrobić by słabe geny i osobniki z nimi zniknęły ze społeczeństwa? Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Zabij mnie.

Gość gość
jak zaostrza ustawe antyaborcyjną to już w ogóle będzie się działo, że hoho....

Gość gość
kocikot dziśIdź się utop.Zrobisz przysługę SPOŁECZEŃSTWU miernoto

Gość pffff
proponuję zacząć od eliminacji samego siebie, będzie jednego idiotę mniej na tym świecie i dzięki temu twojego zje..ne geny nie będą dalej się szerzyć po ziemi.

Gość kocikot
też jestem temu przeciwna, aborcja powinna być przymusowa jeśli płód ma się urodzić chory. Nie wiem jak można być tak okrutnym by zmuszać niepełnosprawnych do życia. To wina kościoła który powinien być zlikwidowany.

Gość gość
Temat zgłoszony do usunięcia,i każdy podobny będzie zgłaszany! :o

Gość gość
pffff dziś zgadza się.kocikot dziśsama się usuń kretynko,albo wyjedź z dala od normalnych ludzi.

Gość kocikot
Ja mam bardzo dobre geny, 172 cm wzrostu, blond włosy, zielone oczy, spory biust, zgrabny tyłek, zdrowe białe zęby, w szkole byłam najlepsza z wf w klasie i prawie w szkole, startowałam na różnych zawodach. Wkurza mnie lansowanie kalek w telewizji bo brzydzi mnie na nich patrzenie ale bardziej wkurzają mnie jeszcze ich rodzice i państwo które każe im żyć na koszt innych i się męczyć.

Gość gość
Nigdy tego kobietom nie piszę,ale takiej jak ty[celowo z małej litery] ,,kobiecie,,życzę jak najgorzej.Obyś nigdy nie urodziła dziecka,bo nie zasługujesz. :o Niech ktoś w końcu ruszy 4 litry i ten,,temat,,usunie!!!

Gość Turkuć
Możliwe że sama masz "marne" geny tylko jeszcze o tym nie wiesz. Ładni i wysportowani też chorują na raka.