Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

organizacja ślubu i wesela krok po kroku

Polecane posty

Gość jortka
My zaczęliśmy od zarezerwowania terminu na sali, i w tym samym czasie jak już była ustalona data na sali to zabraliśmy się za fotografa i orkiestrę (kamerzysty nie będziemy mieli). W kościele będziemy rozmawiać teraz w grudniu, a cała reszta zostaje na przyszły rok bo to już są tak naprawdę detale:) u nas się zgrało jeszcze z zakupem mieszkania, więc teraz siedzę i przeglądam strony ikei, sferisu, castoramy żeby się jakoś jeszcze przed ślubem urządzić:)

Gość gość
przy organizacji wesela pamiętac należy o wyborze alkoholu. Nie każdy pije wódkę, musimy tez mieć jakieś delikatniejsze trunki. W kwestii win polecam Winezja, Zamawialiśmy tam wina, sama nie wiedziałabym ile butelek wybrać na daną liczbę gości. W Winezja mają specjalne weselne zestawy dostosowane do ilości gości. U nas był zestaw win portugalskich. Pyszniaste https://winezja.pl/

Gość elka89
Organizacja ślubu nie jest łatwa, czasem trzeba dać sobie pomóż w jakiś sposób. Może być łatwiejsza taka organizacja za pośrednictwem firmy http://tobedziepieknyslub.pl , która zajmuje się organizacją ślubu i wesela w jak najlepszy sposób.

Gość gość
bardzo ważnym punktem jest amówienie alkoholu, wiadomo, że nei wszystkim się i tak dogodzi ale jednak trzeba wybrać coś dobrego. U nas była wódka Polanin. Bardzo dobra - o łagodnym smaku i nie piecze ;) :P goście nie narzekali.

Gość monika03214
Organizacja ślubu wymaga bardzo dużo czasu i pieniędzy. Dzisiaj akurat zamówiłam takie winietki na stół https://www.jdstyle.pl/winietki-na-stol/71-ro-w-dk.html ponieważ chce wyznaczyć kto gdzie będzie siedział, aby był porządek. W przyszłym tygodniu mam przymiarkę sukni ślubnej, już nie mogę się doczekać! :)

Gość Save The Day
Ślub to najpiękniejszy dzień w życiu, który rozpoczyna nowy jeszcze piękniejszy rozdział. Nie pozwólcie aby został zapamiętany jako pełen chaosu i niedoskonałości, stresu i nieprzespanych nocy. Od tego jest konsultant ślubny który sprawi że wasz ślub będzie tym wymarzonym a wszystkie stresujące i pochłaniające czas sprawy weźmie na swoje barki------>www.savetheday.pl zachęcam do kontaktu i współpracy!

Gość gość
Robił ktoś z Was wesele w sali w Rozdrożu?

Gość gość
Robiłam 2 lata temu, masz jakieś pytania?

Gość gość
Dzięki! przyda mi się, bo ceny są naprawdę ok.

Gość gość
Podacie namiary na to Rozdroże? Jak ich znaleźć?

Gość Martynaxx
Jako przyszła żona zmagam się z podobnym problemem jakim są przygotowania,organizacja i cała ta "ślubna atmosfera" smiech.gif Szukam różnych informacji w internecie jak inne kobiety będące już być może żonami radzą/radziły sobie z tym tematem. Opinie są różne smiech.gif Ostatnio trafiłam na artykuł http://pokrojonedoprawione.sos.pl/o-czym-nie- zapomniec-podczas-organizacji-slubu-i-wesela/ ,który okazał się bardzo pomocny i pomógł mi zapanować w pewien sposób nad tym całym ślubnym chaosem! Polecam przejrzeć smiech.gif

Gość gość
Organizując wesele trzeba pomyśleć o takich rzeczach jak odpowiednia ilość miejsc siedzących, stołów i zestawów naczyń. Ja brakujące rzeczy wynajęłam od firmy www.gastro4rent.pl Oferują sprzęt na wesela oraz inne imprezy.

Gość gość
Jeśli chodzi o wesele to kluczową rolę odgrywa organizacja sali oraz zespołu. Ja wyprawiałam wesele w sali www.restauracjawisniowysad.pl. Zaprosiliśmy ponad 100 osób. Posiadają w menu przepyszne dania, a samo miejsce jest bardzo przestronne i eleganckie.

Ja wyprawiałam wesele w sali www.restauracjafiesta.pl. Z tego co pamiętam może pomieścić nawet 230 osób. Sala jest bardzo ładna, nowoczesna i dobrze zlokalizowana.

Gość Jolka

Nie chciałam się denerwować organizacją wesela i ślubu gdyż miałam również niełatwy okres w pracy. Wybrałam pomoc organizatorek ślubnych z Pracowni Artis i była to chyba najlepsza decyzja w moim życiu - przynajmniej w zakresie organizacji imprez. Polecam