Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego POLACY niszcza POLSKA GOSPODARKE kupujac zagraniczne towary

Polecane posty

Gość gość

dlaczego bezmyslne bydlo lazi do niemieckich i francuskich marketow i kupuje niepolskie wyroby niszczac SWOJ WLASNY KRAJ A POTEM NARZEKA, ZE W POLSCE NIE MA PRZEMYSLU I PRACY??????

Gość gość
W tych marketach sprzedawane są polskie produkty.

Gość gość
kiedyś kupiłem polski wentylator dużej mocy, nawet z naklejką "teraz Polska" jak mi coś niedomagało to go rozebrałem, a w środku patrzę, naklejka made in china. dzwonię ja do szefa produkcji tej firmy a on mi na to "teraz wszyscy tak robią" no i masz polskie produkty.

Gość gość
Bo nasze produkty są lipne i gorszej jakości. Spróbuj sobie belgijską czekolade albo niemiecką a potem weź najlepszą polską jaka istnieje i ocen ktora jest lepsza. Wypij angielską herbate potem polską i to samo. Z chemią jest jeszcze gorzej. Weź sobie w niemieckim sklepie kup niemiecką paste blendamed i zobaczysz jakie bedziesz mial efekty i porównaj sobie do polskiej tej samej ale wyprodukowanej dla polaków. Umyj sobie włosy szamponem nivea niemieckim, będą Ci pachnieć i wyglądać swieżo przez 5 dni a kup sobie w polsce, zapachu nie bedzie czuc w ogole po umyciu a wlosy bedziesz miał tłuste po 2 dniach. Wypierz sobie ubrania w niemieckim proszku do prania. Zobaczysz wielką rożnice. Dlaczego pytasz? Bo nie jest tajemnicą handlową że polaczkow sie dyma i robi sie produkty z gorszych rzeczy niż dla zagraniczniakow ale jak ktos jest mądry i chce dłużej i lepiej żyć to nie bedzie sie polskimi bublami truć

Gość gość
Bo jest taniej.

Gość gość
12:56 zgadzam sie, a jeszcze większe różnice są z towarami ze stanów. mam amerykańskie ciuchy z przed 20 lat, do dzisiaj noszę, nie tracą kolorów, rozmiarów, wyglądu. to samo zabawki, moje dzieci już dorosły, a zabawki czekają na wnuki :) to polityka robienia śmieci, żeby biedota ciągle miała pracę i zapier.alała na bogatych.

Gość gość
Bo polscy producenci żywności muszą się jak najszybciej nachapać jak najmniejszym kosztem. Oszukane masło, wędliny i kiełbasy o których zawartości lepeij nie wiedzieć. Zagraniczne produkty często bywają lepsze niż krajowe.