Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę mezczyzn

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co nienawidzę mężczyzn, bo chcą seksu przed ślubem, we większości żeby się sprawdzić nie mam nic przeciwko temu, ale gdy się im nie spodobacie w seksie to cie rzucają jak szmatę ,chcą mieć w łóżku puszczalskie a na żonę dziewice ,tylko gdzie znalez ta dziewice jak oni sami każdą przelatują , mężczyźni potrafią tylko się zakochiwać w zołzach zupełnie jak w książce Dlaczego meczyzni kochają zołzy? nienawidzę ich bo na ciche, inteligentne i spokojne dziewczyny nie zwracają uwagi ,tylko na te puszczalskie z wyglądu ma być puszczalska ,a w zachowaniu katoliczka i dziewica zupełnie ich nie rozumiem. Co o tym myślicie?

Gość gość
Bo te zwykłe też patrzą na portfel.

Gość gość
że wybierałaś samych debili. fura skóra i komóra, rozrywkowi chłopcy? osiedlowi macho, wesołe typy? a może poznaj kogos normalnego? ciężko w dzisiejszych czasach, ale da sie.

Gość gość
Ciężko ale co zrobić, nawet nie-patrze na grubość portfela ale poznać kogoś wartościowego jak ja, graniczy z cudem. Zresztą i menzczyzni i kobiety patrzą teraz na portfel, nic dodać nic ująć, takie mamy czasy.

Gość gość
Sory bicz ale ktos kto wyciaga takie wnioski i zadaje tutaj takie pytania nie może byc kims wartościowym ~kris

Gość gość
Pewnie jesteś wredna i ciężko z tobą wytrzymać.

Gość gość
Moge byc osoba wartościową ,ale spojrzeć tylko dokoła to wszystko się kreci tylko wkoło seksu internet przede-wszystkim i nie ma już na to reguły, każdy chce seksu przed ślubem , każdy w dodatku szukają sobie księżniczki, na dziewczyny skromne i spokojne nie zwracają uwagi wogole, taka prawda. Żaden się nie-przyzna ze chodzi im tylko i wyłącznie o seks bez konsekwencji, bo zal im pieniędzy na d***** na ulicy ,no ba.

Gość gość
CZy jestem wredna? jak jest taka potrzeba to jestem wredna ,niemożna być zbyt mila, bo potem każdy moja dobroć nadużywa, lub ja mam być utrzymywanka są tacy wygodniccy.

Gość gość
ale cisza ja p*****le, czy ktoś mi pomoże zrozumieć mężczyzn tych pajacy?

Gość gość
A co przeszkadza być z natury bardzo spokojną i ułożoną a w łóżku z ukochanym mężczyzną bardzo namiętną? Jedno drugiemu nie przeszkadza. Co jest złego w seksie przed ślubem. Seks to ważna sprawa, kobiecie też ma sprawiać przyjemność a partner odpowiadać. Nie rozkładamy przecież bezmyślnie nóg. Seks jest uniesieniem i ma sprawiać radość obojgu...? Jeśli w seksie nie będzie grało prędzej czy później posypie się też związek.. Dopasowanie też jest ważne, jak we wszystkim. Do autorki, seks jest też dla nas kobiet! Mam wrażenie że traktujesz to jako ,,małżeński" obowiązek. Gorący seks z ukochanym to nie żadna rozpusta!

Gość gość
Nie jak małżeński obowiązek, można go uprawiać przed ślubem, bo ma swoje plusy, ale dlaczego ci niektórzy mężczyźni pajace nie przyznają się do tego ze zależy im tylko na seksie bez zobowiązań? chcą mieć tania dziwkę żeby nie płacić kasy, co nie stać ich na burdel?

Gość gość
Skoro wy szukacie sponsora z grubym portfelem to my możemy szukać taniej d***** i sprzątaczki :)

Gość gość
dlaczego ci mężczyźni niektórzy nie przyznają się ze zależy im na seksie bez zobowiązań i czarują i ranią, czy może mi ktoś odpowiedzieć.