Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2016 Boje sie mojego byłego chłopaka. Zerwałam z nim jakies 3 msc temu a on nadal mnie przesladuje. Mam 16 lat a on 20. Najpierw wydzwanial do mnie i wypisywal na kazdym portalu. Dzwonił ciagle z innych numerów. Kiedy zmieniłam numer tel pisał do mojego rodzeństwa, rodziny, przyjaciol. Wypisywal na mojego fb z rożnych kont ale tez na kazdy moj instniejacy profil(nie wiem jak wszedzIe potrafił mniw znalesc nawet bez mojego imienia i nazwiska na profilu)... Pozniej zaczal przychodzić w kazde mozliwe miejsce gszie mogłam byc. Pod szkole, na przystanek. Kiedy nie było mnie długo np na fb to wypisywal do mnie, do znajomych i wymyślał niestworzone hisorie gdzie mnie widział, a do innych zeby sie ode mnie odp******il.i;) obwinia swojego brata, kumpli ze sie ze mna "niby" zadają i Nagaduje ze jestem puszczalska i w ogole wszystko co najgorsze. Najpierw szantażował mnie ze sie zabije przeze mnie jak z nim nie bede, pozniej zaczal wyzywać i nastawiać wszystkich przeciwko mnie. Przez niego straciłam kontakt z przyjacielem bo nagadal na mnie do niego... Wszędzie gdzie wyjde boje sie ze go spotkam pijanego i bedzie cos chcial mi zrobic. Pisał mi ost ze jakbym była taka wredna w rozmowie to napewno by mi przywalil. Nie raz przychodził pod moj dom pijany i vhcial wejsc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach