Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dziś macie na obiad?

Polecane posty

Gość gość

A co robicie na kolacje?

Gość gość
Nic nie jecie?!

Gość gość
Ja myślałam że będę mieć dobry obiad a był do d**y. Nie kupujcie tych niby młodych ziemniaków! Piszą ze młode a to paskudne g****o!,obiad do niczego był przez to zapyziale g****o,były schabowe,czerwona kapusta no i te z****** kartofle z koperkiem. Dobrze ze lubczyk juz jest w ogródku bo przynajmniej rosół był smaczny z jego dodatkiem.

Gość gość
Na kolacje robie skrzydełka panierowane.

Gość gość
plastry szynki w sosie grzybowym,konserwowe patisony.na kolacje biała kielbasa,kanapki z wędlinami,sałata-fajna kr**** krajowa.

Gość gość
koreanskie jedzenie. Uwielbiam kim chee.

Gość gość
ja wczoraj robiłam łazanki z kapusta i pieczarkami i jeszcze mi zostało na dzisiaj. Kupiłam bardzo smaczne pieczarki z tej firmy www.pieczarki.net.pl i w sumie takie proste danie a wyszło naprawdę pyszne, bo pieczarki były świeżutkie i nie wysuszyły się na patelni. Dlatego jak będziecie robić łazanki to patrzcie czy pieczarki są świeże.

Gość gość
jak napieprzyłaś dzieci to siedź w kuchni i gotuj, bo ja byław w restauracji na obiedzie

Kaczkę, a może gęś. Nie jestem pewny, trupy kojarzą mi się jednoznacznie. Nie wiem też jeszcze co z nią zrobię, ale w każdym razie na obiad będę miał ptaka. :classic_cool: edit: na bank gęś bo ma długą szyję, a w zasadzie miała :classic_cool: