Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę iść dziś zgłosić zaginięcie dowodu na policje

Polecane posty

Gość gość

Dziś tez można takie sprawy załatwic.? Bo na stronie jest tylko ze prace urzędowe policji od pn do pt .

Gość gość
możesz a nawet musisz iść bo jak ktoś weżnie na ciebie kredyt to nie bedzie fajnie

Gość gość
no raczej...koniecznie...co to za roznica czy niedziela czy poniedziałek? tak samo jakby np. zabójstwa można było zglaszac tylko od poniedziałku do piątku od 7 do 15

Gość gość
Ja dowodu nie mam od środy . Tak sądzę. Dopiero wczoraj się zorientowałam m a w środę ostatni raz się nim posługiwał.am a o co będą pytać ? Tez mnie martwi taki kredyt . Ale gdzie mam się zgłosić ? Ja nigdy nie byłam na komendzie .i naprawdę tyle trzeba czekac? Co mam mówić

Gość gość
No i pytanie czy jest możliwość szybszego wyrobienia nowego ? Bo zs ok 3i pół tygodnia będę musiała go mieć

Gość gość
ludzie sie tego nigdy nie naucza... policja jest od scigania sprawcow przestepstw. o ile dowdu nikt ci nie ukradl, nie zniszczyl go celowo, czy tez nie powstala jakakolwiek inna sytuacja w ktorej zlamano prawo i w wyniku tego nie masz dowodu to prostu picjantom nie zawracaj głowy... zagubienie nie jest okolicznoscia ktora moze interesowac policjanta... idzie sie prosto do organu, ktorywydal ci dokument. czyli najprawdopodobniej do urzedu miasta :)

Ja zrozumiałem, że zaginął - możliwe, że został ukradziony. Warto przez Internet, a w poniedziałek osobiście zgłosić to w banku.

Gość gość
molwe ze zostal ukrarziony, a mozlwe ze porwalo go ufo... policja zajmuje sie sciganiem sprawcow przestepstw i wykroczen... tutaj nie maja co robic. moga co najwyzej sporzadzic notatke,ktora nic nie wnosi i wyladuje na dnie szuflady, bo nawet jak ktos ten dowod odda za tydzien to wlasciciel juz dawno bedzie po zgloszeniu tego w urzedzie czekal na nowy plastik... Serio ludzie, nie zawracajcie funkcjonariuszom glowy, bo to dzialanie jest totalnie bez sensu. Pierwsza rzecz to zglaszasz w banku i urzedzie miasta. w ogole nie wiem jak mozna nie zauwazyc zgubienia dowodu, gdzie go trzymasz ze nie zauwazylas?

Gość gość
Miałam go w torebce w przegrodce. O zwala o wl środę w banku i przyszła donu i zmieniłam torebkę tamtej nie ruszając. Patrzę w pt kolo 16 zw go nie ma wszystko przeszukanie i nic . To co nie mam isc wiadomo urząd dopiero jutro czynny. To iść na policje czy nie ? Bo nie chce żeby ktoś na mnie czegoś nabrał . Chociaż i tak nie mam żadnej zdolności kredytowej y