Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

faceci ...

Polecane posty

Gość gość

Witam ma problem z pewnym facetem otóż poznaliśmy się prawie 2 lata temu On starszy ode mnie , facet po przejściach , parę razy się spotkaliśmy , ale nic z tego głębszego nie wynikło bo ja wyjechałam za granicę , ale mieliśmy ze sobą kontakt. Potem się trochę kontakt między nami urwał w tamtym roku jak byłam w Polsce na wakacjach to znowu parę razy się spotkaliśmy , ale nic z tego głębszego nie wynikło aż do dnia kiedy on do mnie z pretensjami , że nic mnie nie interesuje po za życie za granicą i ze po co mi taki facet jak on ze co on może mi dać i się poklocilsmy i aż do wczoraj .Byłam na imprezę gdzie on jak się okazało jest ochroniarzem zamieniła z nim kilka słów I poszłam się bawić .Tańczyłam ze znajomym i mnie zaprosił na piwo a ten facet do mnie z pretensjami ze po co pójdę i mało się z zazdrości nie zagotowal , mało nie pobił mojego znajomego nie wiem o co mu się rozchodzi nigdy nic nas nie łączyło , nigdy nic sobie nie obiecywalismy .Po tej imprezie napisałam ze chce się z nim spotkać porozmawiać nic nie odpisał .Nie powiem bo mi się podobał i mam jakiś sentyment do niego bo dobrze się nam ze sobą rozmawialo i mogła bym z nim tak godzinami rozmawiać , ale poco mi taki facet który z jednej strony by coś chciał a z drugiej się boi i mnie odpycha .Zresztą wczoraj to pokazał jak mu chyba jednak zależy .Sama nie wiem o co mu chodzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować