Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2016 Witam ma problem z pewnym facetem otóż poznaliśmy się prawie 2 lata temu On starszy ode mnie , facet po przejściach , parę razy się spotkaliśmy , ale nic z tego głębszego nie wynikło bo ja wyjechałam za granicę , ale mieliśmy ze sobą kontakt. Potem się trochę kontakt między nami urwał w tamtym roku jak byłam w Polsce na wakacjach to znowu parę razy się spotkaliśmy , ale nic z tego głębszego nie wynikło aż do dnia kiedy on do mnie z pretensjami , że nic mnie nie interesuje po za życie za granicą i ze po co mi taki facet jak on ze co on może mi dać i się poklocilsmy i aż do wczoraj .Byłam na imprezę gdzie on jak się okazało jest ochroniarzem zamieniła z nim kilka słów I poszłam się bawić .Tańczyłam ze znajomym i mnie zaprosił na piwo a ten facet do mnie z pretensjami ze po co pójdę i mało się z zazdrości nie zagotowal , mało nie pobił mojego znajomego nie wiem o co mu się rozchodzi nigdy nic nas nie łączyło , nigdy nic sobie nie obiecywalismy .Po tej imprezie napisałam ze chce się z nim spotkać porozmawiać nic nie odpisał .Nie powiem bo mi się podobał i mam jakiś sentyment do niego bo dobrze się nam ze sobą rozmawialo i mogła bym z nim tak godzinami rozmawiać , ale poco mi taki facet który z jednej strony by coś chciał a z drugiej się boi i mnie odpycha .Zresztą wczoraj to pokazał jak mu chyba jednak zależy .Sama nie wiem o co mu chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach