Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokazać facetom że jestem wolna i szukam miłości

Polecane posty

Gość gość

Jak pokazać facetom że jestem wolna i szukam miłości

Gość Daksam
już kilka stuleci temu w małym miasteczku Wilamowice blisko Bielska-Biała uporządkowano ten brak wiedzy dla facetów a kobiety były wyraźnie 'oznaczone' , nie było błędu w prawidłowym odczytaniu , czy panna , czy mężatka ! kobiety zakładały krzyż wilamowski wykonany ze srebra - a jak to było wg danych historycznych 'Krzyż wilamowski jest częścią stroju wilamowskiego. Krzyżyk ten przypinany był do korali. Korali noszono przeważnie 5 sznurków, zaś przy tym najdłuższym, dolnym czerwoną kokardką przywiązywany był właśnie ten równoramienny srebrny krzyż wielkości 4-6 cm. z insygniami Męki Pańskiej i monogramami wyrytymi po jednej stronie, którą na wierzchu nosiły panny oraz cierniową koroną i napisem INRI z drugiej strony – noszonej wierzchem przez mężatki.' czyli panna zakładała krzyż wielkości 4-6 cm , dość spory i widoczny , z jednej strony był monogram dla panny , gdy została mężatką to KRZYŻ odwracała na drugą stronę , proste , proste i czytelne , do niczego nie namawiam ale kopię takiego Krzyża można kupić w Wilamowicach

Gość gość
A na głowę zakładały 7 czepców :) I to przed wyjściem z łóżka. Cięzkie to były czasy dla kobiety.

Gość gość
Teraz to dopiero maja ciezko... sa same!

Gość gość
Tak? które?

Gość gość
Biuro matrymonialne, portale randkowe, szybkie randki itp.

Gość Daksam
gość dziś Biuro matrymonialne, portale randkowe, szybkie randki itp. xxx to wszystko kosztuje i dochodzą pośrednicy a srebrny krzyżyk na łańcuszku nikogo nie będzie raził lub drażnił , będzie jasny i czytelny z napisem PANNA lub WOLNA

Gość gość
Możesz założyć profil na czymś w rodzaju http://snapczat.pl i poszukać kogoś fajnego do rozmowy ;)

Gość Daksam
w dzisiejszych czasach kobieta ma wiele możliwości aby się 'oznaczyć' , że jest panną i wolną do poderwania , wystarczy , że TAM założy małe kółeczko ze srebra albo złota i zwyczajnie pokaże to kółeczko facetowi , facet będzie wiedział o co biega , gdy kobieta jednak stwierdzi, że to nie ten Dyzio to ma prawo dołożyć TAM kolejne kółeczko i ponownie będzie PANNA i WOLNA , gdy pojawi się kolejne trzecie lub czwarte kółko TAM to kolejny facet będzie wiedział, że już kobieta zaliczyła pięciu lub sześciu a zacznie się TAM tworzyć łańcuszek pięknej urody , tak myślę , że każdy facet będzie oczarowany piercing pussy http://40.media.tumblr.com/tumblr_lsc7n8gJiH1qap08wo1_1280.jpg

Gość Katarzyna7979
znaki i symbole nie beda czytelne dla facetow. :D warto szukac w miejscach do tego przeznaczonych gdzie sama obecnosc znaczy, ze kogos szukasz. portali jest masa. od www.sympatia.pl, przez www.edarling.pl do portalu dla osob z wartosciami, ktore szukaja stalych zwiazkow www.przeznaczeni.pl

Gość gość
też myślę, że koszulka z napisem w tym temacie byłaby dobrym pomysłem, w końcu faceci to wzrokowcy. Ostatnio jak zamawiałam dla siebie to widziałam kilka fajnych z motywem twojego problemu tutaj http://www.sferakoszulek.pl/

Myślę, że powinnaś rozwiązać sprawę tradycyjnie. Pójść do knajpy z kożelanką też samotną i siedząc przy barze przechylać pięćdziesiątki. Udawać, że się fajnie bawicie i jak ktoś zacznie tańczyć, to się przyłączyć i łapać każdą okazję. Po kilku szklaneczkach włączy Ci się miss polonia+super wokal w karaoke i będziesz myślała, że jesteś super za/jeb/ista. Na koniec imprezy ryk i rozmazany makijaż, dziura w rajstopach i klaps na chodnik po pijaku. Na bank każdy się kapnie, że jesteś samotna. Nie zapomnij wyryczeć na tym karaoke przeboju Łitnej Hjuston czy jakk jej tam-end naAaAAAłłł.....