Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża potrzeba przestrzeni a bycie w związku

Polecane posty

Gość gość

Czy to da się ze sobą w ogóle pogodzić? Mam wrażenie, że nie. Jestem typem samotnika-indywidualisty, kocham wolność i potrzebuję sporo przestrzeni dla siebie, więc chyba nie sprawdziłabym się w związku z drugą osobą.

Gość gość
Proszę o szczere opinie. Jestem bardzo ciekawa, jakie szanse na związek ma taka osoba jak ja.

Gość gość
Też tak myślę, ale zawsze można nieco zmienić swoje przyzwyczajenia, bo niestety bez zmian niczego się nie stworzy nawet jeśli partner też byłby tego typu samotnikiem. Patrz ilu ludzi jest w związkach, i co, każdy z nich to dusza towarzystwa?

Gość gość
Próbuję się stać bardziej towarzyska, ale na razie trochę kiepsko mi to przychodzi, niestety. Kiedy ktoś zaczyna się mną interesować, stara się dla mnie, zaczynam czuć, że się duszę i mam ochotę czmychnąć z pola widzenia.

Gość gość
bycie w związku nie należy do obowiązków obywatelskich. Ponadto decydując się na związek, dla tego związku właśnie powinnaś poświęcić dokładnie tyle, ile ten związek (to nie to samo, co partner) wymaga. Czasem poświęca się wszystko.

Gość meluzyna37
Tak, można. Od 12 lat jestem w związku z introwertykiem. Mamy swoje pokoje, swoje łóżka, swoje osobne pasje, ale nie możemy żyć bez siebie. Mamy 2 córeczki. Da się, ale musisz trafić na bratnią duszę.

Gość gość
poświęcić wszystko :D:D lol dobry joke

Gość gość
Dzięki Meluzyno, dałaś mi jakiś cień nadziei :) Chciałabym kiedyś poznać mężczyznę, który zaakceptuje moją introwertyczną, kocią naturę i nie będzie się dziwił, kiedy będę chciała pobyć sama ze sobą.

Gość gość
Poświęcić wszystko? Pytanie tylko, co będzie, jeśli nic z tego związku nie wyjdzie?

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy spotkasz wlasciwa osobę ktora zaakceptuje to jaki jestes napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
JEJKU ALE MASZ PROBLEM - to sięnie wiąż - nie każdy musi być w związku, ktoś ci każe?