Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zażenowana69

Galeria twarzy głosujecie smsami na zdjęcia?

Polecane posty

Gość Zażenowana69

dodatek doszedl do mnie potłuczony.Zrobiłam mu foto i wysłałam im na e-mailla go z zapytaniem dlaczego otrzymałam cos takiego?Przeciez miała to być cenna nagroda.Ludzie wysyłali na mnie sms-1,23 /sms. Pani odpowiedziała mi w agencji,że tu chodzi procentowo o głosy.I jeśli głosy przekroczą 2 tysiące smsów to wtedy dostaje się cos cennego ! Czy mają ludzi za debili? Kto wysyła 2 tysiące smsów miesiecznie na fotkę??? Czy mieliście podobnie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Czy ktos bierze udział w konkursach smsowych galerii twarzy atv w Łodzi? Juz któryś raz z rzędu moje zdjęcie zdobyło ponad 50 % głosów.W regulaminie jest wzmianka,że jeśli uczestnik otrzyma ponad 50 % głosów,otrzyma cenne nagrody.Kiedy pierwszy raz wygrałam ucieszyłam się,żę dostane nagrodę w wysokosci ponad 700 zł. Jednak otrzymałam zajączka z porcelany czy cos podobnego,gdzie uszy były potłuczone.Zrobiłam mu foto i wysłałam im na e-mailla go z zapytaniem dlaczego otrzymałam cos takiego?Przeciez miała to być cenna nagroda.Ludzie wysyłali na mnie sms-1,23 /sms. Pani odpowiedziała mi w agencji,że tu chodzi procentowo o głosy.I jeśli głosy przekroczą 2 tysiące smsów to wtedy dostaje się cos cennego ! Czy mają ludzi za debili? Kto wysyła 2 tysiące smsów miesiecznie na fotkę??? Czy mieliście podobnie?