Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MateX

Zycie

Polecane posty

Gość MateX

Witam, mam dzisiaj jakos doła i chce sie Was zapytac, jak sie mieszka w wiekszym miescie ? Ja mieszkam na wiosce, obok 50 tys miasta i wszystkich z pobliza znam. Najgorsze jest to, ze wszystkie ladniejsze dziewczyny powyjezdzaly na studia do wiekszych miast. Nawet bym sie przeprowadzil gdzies indziej, ale w obecnym miejscu jestem zbyt zakorzeniony, otoz pracuje w policji i nie moge sobie pozwolic na zmiane pracy. Mieszkam z rodzicami, ale mamy osobne wejscie do domu i szkoda by mi bylo kasy zeby wynajmowac gdzies mieszkanie w wiekszym miescie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona napij się piwa (browar namysłów) z browaru namysłów NP namysłów pils kuflowe rycerskie zamkowe złoty denar plum to ci przejdzie

Gość gość
No to pozostaje ci polubić swoją sytuację.

Gość MateX
Najlepsze jest to, ze ja wszystko mam, to co zawsze chcialem miec, duzo znajomych, dziewczyne, kase, dobra prace, auto, studiuje, mysle tez ze sie podobam dziewczyną, a i tak czegos mi w zyciu brakuje. Jestem jakiś jebni**y ?

Gość MateX
Do tego z namyslowa: Jestes jakis chory psychicznie czy jak ? Wszedlem na to forum pierwszy raz, ogladam to forum, a Ty non stop sie udzielasz o tym swoim namyslowie, jak by to jeszcze na temat bylo.

Gość gość
Dobrze by ci zrobil urlop 6 miesiecy po europie z plecakim autostopem znajdziesz to czego ci brakuje:)

Gość MateX
Urlopu mam chyba z 6 dni, wiec odpada

Gość gość
nie wiem czego ci brakuje

Gość gość
Bezplatny wziac mozesz:)

Gość gość
Ciezka sytuacja