Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet to dziwny gość

Polecane posty

Gość gość

rzucił mnie gdy się dowiedział, że zrobiłam dobrze ręką jednemu kolesiowi na dyskotece.

Gość gość
czemu tylko ręką? Pewnie uznał, że go skompromitowałaś, bo nie umiałaś innego dobrze zadowolić nawet

Gość gość
zrobiłam to tylko ręką gdyż nie chciałam zdradzać swojego chłopaka

Gość gość
no i popatrz do czego doprowadziłaś. Gdyby wiedział, że zrobiłaś to z ustami i z połykiem, to byłby dumny, a tak to musiał wstydzić się za ciebie i dlatego cię zostawił. Albo gdybyś pozwoliła mu wejść w siebie bez zabezpieczenia, to dopiero byłaby jazda. Uznałby, że ma odważną dziewczynę. A tak wie, że ma słabą psychicznie, zalęknioną dziewczynę, która w dodatku jest słaba w łóżku i dlatego cię zostawił. Powiedz mu, że następnym razem pójdziesz porządnie na całość, to może do ciebie wróci

Gość gość
jedyne co możesz zrobić to pójść z 10 facetami, nakręcić o tym filmik i puścić w internet - wtedy opadnie mu kopara, ze zdziwienia, jaką to ma z******tą dziewczynę

Gość gość
jestem odważna i bez kompleksów! pośliniłam rękę to już chyba coś znaczy nie?. A właśnie czy według was poślinioną ręką to już zdrada?

Gość gość
cienki bolek z ciebie. Oj cienki. Na przyszłość powinnaś bardziej się postarać, a nie zawracać głowę chłopakowi i ośmieszać się. On pewnie już myślał, że go zdradziłaś, a ty z takim pryszczem wyjeżdżasz. Pewnie powiedział, że zrywa, bo chciał, żebyś już poszła, żeby mógł się pośmiać na głos. Co to jest wylizanie ręki? to przedszkole jakieś, a nie poważna sytuacja