Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego PiS Pluje jadem nawet w rocznice..

Polecane posty

Gość gość

oni wtedy rządzili, oni zaniedbali wtedy i teraz głupią oponę i nazywają swoje niedbalstwo zamachami :(. dlaczego? :( nastawiają Polaka przeciw Polakowi :( dlaczego robią kariere na grobach tych ludzi :( nie szanują ich a świętują co rok..

Gość gość
Mylisz fakty - wtedy rzadziło PO, prezydentem był Lech Kaczyński

Gość gość
PO i PiS to jedna i ta sama zaraza

Gość gość
gość dziś Mylisz fakty - wtedy rzadziło PO, prezydentem był Lech Kaczyński x to ty mylisz fakty, rządził wtedy Kwaśniewski, ten z wąsami co mieszka w Gdańsku

Gość gość
pierdzieilicie same bzdury wtedy nieoficjalnie rządzili Kiszczak z Jaruzelskim trzymający w szafach teczki na resztę ferajny

Gość gość
kazdy kto zwala winę na jednego i jedną partię jest idiotą idącym w tłumie :(

Gość gość
PiS kopie rodziny poległych by nakręcać całą śmieszną maszynkę :( dzieli Polaków.. Ilu z was pomoże Polakowi złego sortu tego gorszego kiedy zaczepią go ciapaci na ulicy ? :P albo ilu z was obroni gwałconą Polkę :(

Gość gość
Polaków dzielą tylko kłamstwa.Przykład:na jednej stacji pokazująjak PiS pluje jadem na drugiej odwrotnie. Recepta:myśleć samodzielnie.

Gość gość
Ja tam się nie tylko nie dziwię,ale nawet uważam,że są łagodni.Pamiętam jak wyszydzano tych,co mówili o zamianach zwłok,jak ich wysyłali do psychiatryka.Mnóstwo tego było a nie słyszałam aby ktoś przeprosil.

Gość gość
Prawda to nie okucie jadem, za to na Twitterze plują i kopią sobie z ofiar ci, którzy okrzyknęli się gorszym sortem. Dla mnie ten gorszy sort jest zwykłym ludzkim ścierwem!

Gość gość
*Prawda to nie plucie jadem

Gość gość
Gorszym sortem są PiSowskie ścierwa które nawet w taki dzień piertolą i nastawiają Polaka przeciwko Polakowi. gadki o zamachu o zyczeniach śmierci itd ofiary tej katastrofy przewracają się w grobie.. boi nawet jezeli nie lubisz kogos w rodzinie umiesz sie zachować na pogrzebie i w rocznice śmierci wspólnej bliskiej osoby.. :o i nie pirtolisz bzdur

Gość gość
nie potrafią wasze PiSiory nawet sie dogadać z Ruskami Walka z pomnikami w Polsce . Myślicie wielbicicele PiSu że Jarosław i Antonii podbiją Rosję ?:D:D:D:D:D:D..

ja to się czuję, jakby do władzy dorwał się ktoś z mojej toksycznej rodziny, dziecinny dorosły bachorek, i skupiał uwagę na sobie robiąc karykaturę z prawa, ekonomii, logiki i historii:D na wesoło. tak właśnie się czuję jak widzę politykę pisu.

Gość gość
stare dziadyki z transparentami po jednej i drugiej stronie . co pokazujemy światu w tym dniu? hańba, żal i wstyd kasa poszła w błoto uroczystość zmarnowana i pamięć hańbiona tych ludzi hańbiona :( przez własny naród.

Gość gość
mam nadzieje , że do Polski trafi mmóstwo Uchodżców , wtedy polactwo będa dymać w te polaczkowe brudne , pryszczate d**y i nie patrzeć kto z jakiej opcji politycznej jest. wtedy może pogodzą to polskie bydło?

Gość gość
w szarakach gotuje się krew.. :( znam wiele osób które nigdy nie poprą PiSu i czczą pamięć poległych tak jak powinno się czcić w spokoju, szacunki i mimo wszystko bo e ten dzień powinna być zgoda i jedność naszego narodu pokazana :classic_cool: a jest jeden wielki stolec w tv

Gość gość
tylko Petru i Kijowski!

Gość gość
jedność i mądrość nikt z tych polityków się nie nadaje :( zmienić wszystkich :P

Gość gość
gość dziś Prawda to nie okucie jadem, za to na Twitterze plują i kopią sobie z ofiar ci, którzy okrzyknęli się gorszym sortem. Dla mnie ten gorszy sort jest zwykłym ludzkim ścierwem! ..XXXXXXXXXXXXXXXXXX mam nadzieje ze mowisz tez o gorszych sortach z PiSu.. hańba dla kultury, narodu Polskiego i ogólnie dla rodziców tych wszystkich wybranych :D.. jak zostali wychowani i jakie wartosci im wpojono w okresie donoszenia jeden na drugiegi i podlizywaniu sie komunie by miec wiecej kartek

Gość gość
Nazwałem gorszy sort ścierwem i nie spodziawałem się, że tak szybko potwierdzą moje słowa :-D:-D:-D

Gość tylko gość
Czcić pamięć tragicznie poległych w katastrofie to jedno ... a robić z tego cyrk bez umiaru i bez poczucia smaku to drugie ; to co dzisiaj się wyprawia i co tak szczodrze prezentuje nam telewizja Kurskiego przekracza wszelkie granice dobrego smaku . Politycy zwyczajowo nie grzeszą taktem i PiS nie jest tu wyjątkiem , ale dzisiaj , to co się odstawia jest żenujące i niszczy u normalnych ludzi ten naturalny odruch współczucia i żalu . Po tak przesadnym pod każdym względem spektaklu ( bo tak należy nazwać dzisiejsze obchody tej tragicznej rocznicy ) , człowiek automatycznie zastanawia się komu ma to służyć , kto za to zapłaci i jaką jeszcze wodę z mózgu chcą pisowcy ludziom zrobić . Smutne to bardzo i wzbudzające bezwzględny sprzeciw .

Gość gość
gość dziś Nazwałem gorszy sort ścierwem i nie spodziawałem się, że tak szybko potwierdzą moje słowa smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif XXXXX bo ludzki śmieciu twoj twoj przodek ktorego jestes spiscizna nie chcial sie palic w Hitlerowskim piecu :P i lixzal doope komunistom wyjadal rodzyny

Gość gość
tylko gość dziś tu nie chodzi tylko o polityków :( PiS ten dzień wykorzystuje by zaognić bo t dla nich pożywka

Gość gość
ja nie rozumiem co tu jest cyrkiem?? że tablice odsłonili?? Np na budynku ministerstwa pracy sa dwie tablice: Jarugi Nowackiej która też zginęła w Smoleńsku i Jacka Kuronia który nie zmarł tragicznie pełniąc jakąś funkcje państwową ale tablice ma.

Gość gość
transparenty nienawiści i ta gadka i zyczeniach smierci i ich postawa.. :( ten dzien powinien jednoczyc a nie dzielic zgineli Polacy

Gość tylko gość
nie rozumiesz co tu jest cyrkiem ?! Niby nie powinno mnie to dziwić , że mamy tak wielu obywateli , którzy nie widzą , nie słyszą i biernie akceptują to całe wielkie polityczne g... jakim nas się karmi .... Czy rzucasz okiem w kurskiego telewizję od czasu do czasu ? Jeśli tak i nie widzisz cyrku to ja już nic na to nie poradzę .

Gość tylko gość
a swoją drogą to wszelkie pomniki , tablice , czy ronda i ulice powinno się dla zasady nazywać kogoś imieniem minimum 20 lat po śmierci

Gość gość
gdyby były jakieś transparenty nienawiści i życzenia smierci to wyborcza by pierwsza o tym pisała, a tak nic takiego tam dzisiaj nie było. Tv nie oglądam jedynym źródłem informacji jest internet. A pomniki czy tablice to powinno nazywać imieniem kogoś kto zmarł 300 lat temu i najlepiej nie polaka - i co?? ja mam głupszy pomysł! Myślałeś że twój jest najgłupszy?