Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z 14 lat starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Hej, dziewczyny, mam 24 lata skonczone od kilku miesięcy i spotykam się z facetem ktory wlasnke skonczyl 38 lat. Poznalam jego znajonych, niektorzy nawet w wieku,zaakceptowali mnie i polubili, moi znajomi tez polubili jego chociaz so wsrod nich tez "zdziwieni i Oceniajacy". Widze tez czesto ze ludzie nas obserwuja chociaz jak z nim jestem w ogolole o tym noe mysle i mam to gdzies. Mam jednak swoje przemyslenia ktore Nie daja mi spokoju. Zakochalam sie i nie mam zadnego powodu zeby to konczyc ale jednoczesnie kwestia roznicy wieku ciagle do mnie wraca... I tu chcialabym spytac - czy znacie wsrod znajomych, przyjaciol pary ktore dzieli taka roznica wieku? Jak im sie zyje? Maja rodzine, dzieci? Slyszalam od ludzi glownie to ze najwazniejsze sa uczucia ale byli i tacy ktorzy przestrzegali mnie w tym ze on sie zestarzeje, ze bedIemy miec inne potrzeby jednak ja chce zalozuc rodzine, zyc z kims kto bedzie o mnie dbal i komu moge zaufac a on jest idealna do tego osoba. Do tego on jest Hiszpanem i kiedy jestesmy razem zwyczajnie zapominam ze on jest tyle starszy. Nie wiem, chyba szukam potwierdzenia ze takie zwiazki sa i faktycNie sie udaja... Wiem ze nieudane zwiazki moga byc rowniez pomiędzy rowiesnikami, wiec chyba najwazniejsze jest co my czujemy prawda?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, jaka będzie Wasza przyszłosc, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
teraz tej różnicy jeszcze tak nie widać ale np. 36 latka może wyglądać młodziej i z takim 50 latkiem bedzie wygladała jak ojciec z corka

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pan/Pani w takim związku lub zna Pan/Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Mój mąż jest ode mnie 14 lat starszy. Jesteśmy że sobą ponad 20 lat. :) Nie ma racji osoba, która pisze o różnicy w wyglądzie 36-50, bo jeśli mężczyzna jest szczupły i dba o siebie, to ta różnica się wizualnie zmniejsza. A kobiety w pewnym wieku zaczynają mieć różne problemy, hormonalne, i wyglądają starzej od partnera rówiesnika.

Gość gość
a co ze ślubem przed ołtarzem i białej sukni , czy jego rodzice coś o tym mówią , skoro cię tak lubią.

Gość gość
Jak zwykle każda kobieta dopasowuje teorię do swojego zwiazku ;) Nie jest prawdą, że każda kobieta wygląda starzej niż rówieśnicy mężczyźni to nie jest reguła. Ja wyglądam o wiele młodziej niż moi rówieśnicy mezczyzni a mam juz dobrze po 40-ce i widać sporą różnicę w wieku z niektórymi panami o 15 lat starszymi.