Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roślina24lata

dlaczego fajni normalni chcący żyć ludzie umierają a takie śmiecie jak ja muszą

Polecane posty

gnić i wegetować na tym świecie? mieli wszystko domy samochody kase pozycje zawodowa i spoleczna milosc rodziny znajomych i musieli odejsc takie żywe g****a jak ja bezrobotne bez kasy bez znajomych bez milosci bez checi zycia musza sie tu meczyc gdzie jest ta j*****a sprawiedliwosc ja sie pytam w ziemskim prawie jej nie ma wiadomo prawo dzungli silniejszy wygrywa slabych maja w doopie ale na tamtym swiecie podobno jest wiec czemu Bog takich s****w jak ja nie usmierca tylko zabiera fajnym szczesliwych ludzi a mnie za to zjeebane zycie kaze dodatkowo meczarnia i dalsza wegetacja zamiast mi ulzyc i odebrac zycie

Gość gość
Dokładnie! :o

Gość gość
Ale ja już się truję aby zdechnąć szybciej.

A co masz sobie do zarzucenia oprócz egocentryzmu ? Może spróbujesz nie użalać się nad sobą a zrobić coś dla innych. Poważnie choruję od piętnastu lat,choroba Parkinsona,po drodze nowotwór i nie miała bym siły do codziennych zmagań z nieuleczalną chorobą gdybym miała żyć dla siebie,przy życiu trzyma mnie świadomość że jestem potrzebna innym.Sama też potrzebuję pomocy i tak to już jest..Dla mnie doba jest za krótka i nie mam czasu na zadawanie takich pytań jak twoje...

NIE MAM NIKOGO NA TYM SWIECIE do tego zj*****y ryj fobia spoleczna nerwica i zajęcza warga wszyscy mnie tylko gnoja dlatego unikam ludzi i wegetuje z renty a wy musicie na takie zero jak ja pracowac przepraszam was za to

Gość gość
Każdy ma z góry wyznaczoną długość życia, więc nie pytaj dlaczego inni umierają. Tak po prostu miało być. Przestań się uzalac nad sobą, najwidoczniej masz tutaj coś zrobić, nic nie dzieje się bez przyczyny. Nie myśl o samobójstwie bo skoro teraz ci jest źle to pomysl ze z tym pójdziesz dalej jako dusza potepiona nie należąca ani do świata żywych ani umarłych

posrępiona zjeebie powiesiles sie ze wiesz najlepiej jak jest? a moze facet w czarnej sukience ci te kity wcisnal? kosciol z biblia i naukami Jezusa ma nie wiele wspolnego klechy robia co chca jak im pasuje a w bibli nic jezus nie mowil o samobojcach nikogo nie potepial on kocha ludzi i jak na tym swiecie nie wytrzymam i to zrobie to on mnie przytuli i da wieczne szczescie i milosc a nie ze ma mnie jeszcze karac bo ja juz takim zjeebanym zyciem zostalem dostatecznie pokarany

Gość gość
Nie ksiądz bo ja w księży nie wierze. Za to interesuje się parapsychologia. Ale widzę ze jesteś tak zainteresowany uzalaniem się nad sobą ze nic innego się nie liczy.