Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia1233

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

więc tak : macie kobiete, nie jest wcale brzydka ani gruba.. ta wasza kobieta pyta sie czy idziecie razem pod prysznic.. wolisz komputer czy prysznic ze swoja kobieta?

Gość gość nie z tego swiata
Mydlil bym :D

Gość gość
Zdecydowanie prysznic u mnie sytuacja odwrotna zona woli tel

Gość gość
8 lat temu wolałbym z nią prysznic, a teraz komputer:)

to jst smieszne, staram sie dla niego jak moge.. a on mowi " nie, ja biore prysznic rano przed wyjsciem bo mam wtedy wlosy ladniejsze"

Gość gość
Dość głupie pytanie, a odpowiedź może być tylko jedna... oczywiście że wspólny prysznic :)

"glupie pytanie" ? powinno sie zawsze dodawac jak dla mnie ! wtedy wiadomo jest z jakigo pułapu patrzymy na pytajacego. Swoja droga ciekaw jestem czy to chec naprawienia czego kolwiek skłania do takich pytań czy raczej usprawiedliwnianie swoich poczynań. Jedno i drugie nie jest jednak przyjemnym klimatem skoro rodzi takie spostrzezenia. W oddali słyszymy ze rano włosy ładniejsze , koszula świezo prasowana czy chocby makijaz sie zniszczy ale w kazdym wykrecie skrywaja sie jedynie zaleznosci i konsekwencje naszych zachowań.W koncu dkla kogos chcemy ładnie wygladac , o kimś myslec i dla kogoś istniec wiec czy aby napewno wszystko robiliśmy dobrze? Czy aby nasze reakcje nie sa juz jedynie efektem tego co przeoczylismy wczesniej naszym wygodnictwem lub obawa że walczenie o to może jedynie coś popsuć. Plujcie ile tylko chcecie na moją paplanine lecz uważam że skoro nie brzydka kobieta sama musi brac prysznicto gdzieś jest zakopanymotyw. Moze i to uzaleznienie, moze znudzenie czy oziebłość lub chocby zwykłe prozaiczne kłopoty z którymi borykamy sie na codzień sprawiły ze nie umiemy dostrzegać tej magicznosci która kiedys iskrzyła ? Więc skoro dochodzi juz do momentu w którym stawiamy sobie takie pytania to równie dobrze możemy mozemy pytać samych siebie czy aby napewno chcemy brać ten prysznic wlasnie z tym kims kto nie dostrzega naszej obecnosci. Wina zawsze lezy gdzies po srodku oceanu wiec życze pomyslnych wiatrów byście sie mogli obije spotkac. Choć może to jedynie wasze małe jeziorko i oboje doskonale widzicie sie z przeciwleglych brzegów. zanim wiec zapytamy kogos postronnego to może warto upewnic sie co widzimy?