Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowadusza

Boje się, co mam zrobić

Polecane posty

Gość Fioletowadusza

Witajcie, za błędy przepraszam, ręce mi się trzęsa :( dziś poszłam w gości i przyszedł chłopak (troszkę podpity) który zaczął gadać że mój chłopak mnie zdradza, że to c***a i frajer.. Wkurzylo mnie to, powiedziałam mu o tym. On zapytał gdzie jestem. Powiedziałam gdzie i pobił tego chłopaka... Ma coś z zębem. I zebrał ekipę która teraz szuka mojego chłopaka... Pomogłam mu się wyczyścić, przeprosilam go za niego... Mój chłopak nie mieszka w tym samym mieście co ja, więc nie wiedzą dokładnie gdzie mieszka. Od czasu tego pobicia mój chłopak wrócił do domu i zaczęły wydzwaniac do niego obce numery. Boję się że mu coś zrobią i mnie też pobiją... Co mam zrobić? Boję się koszmarnie!!!!! :(

Gość Fioletowadusza
Ja mam 19 za miesiąc, a on 21. A pobity ma 25. Może oprzytomnieją do jutra, ochłoną. Tak się boję... Nie znam tej ekipy, wiem tylko że ten pobity to niezły cpun u nas w mieście. Jak krwawił to mówił coś o jakimś kastecie... :( chce mi się płakać. :(

Gość gość
O chłopaka boję się, ale on zna sztuki walki. Tyle że to będzie cała ekipa. Nie da sobie rady, a powiedział że nie chce pomocy, i wyjdzie naprzeciw nich sam. A ja nie znam żadnych sztuk, boję się że mi też coś zrobią...

Gość Fioletowadusza
Jest tu ktoś? :(

Gość gość
każdy kto ma zasady ten ma wrogów , tylko ludzie bez ideałów z nikim się nie biją. Módl się do św Floriana , on za życia był rzymskim żołnierzem i jest bardzo dzielny w pomocy , chętnie przyniesie ci odwagę.