Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana124682754

Co mam robić

Polecane posty

Gość załamana124682754

Byłam z facetem 3 lata, wie o moich najgorszych tajemnicach, najmroczniejszych rzeczach, chorych fantazjach seksualnych. Rozstałam sie z nim jakis czas temu, potem był sporadyczny sex. Teraz jedtem w ciazy. Do sedna - wiem, ze nalezą mi sie alimenty na dziecko. ale on grozi, ze ujawni te moje fantazje, sekrety, grozi mi tak, ze zaczynam sie obawiać czy nie zrobi czegos mi, albo mojej rodzinie. Sugeruje, ze to nie jego dziecko, mowi, ze nawet jeśli to on je zrobił, to nie bedzie to jego dziecko, bo go nie pokocha, nie zrobił go z miłości, obraza mnie, pisze, ze mam nie pisać, jest wulgarny. Boje sie, ze ludzie sie dowiedzą o tych wszystkich rzeczach, ze on powie o tych fantazjach, a jednocześnie jestem na studiach, nie zarabiam, nie dam rady utrzymać sama dziecka... Naprawdę nie wiem co mam zrobic.. Był ktos e takiej sytuacji?

Gość gość
No toś sobie znalazła partnera. Tylko pogratulować.

Gość załamana124682754
Nie był taki wcześniej, wręcz przeciwnie... Jest ode mnie starszy, spodziewałam sie odpowiedzialności, ze bedzie chciał utrzymywać kontakty z dzieckiem...

Gość gość
ja mysle ze nic nie ujawni, a nawet jesli to co?? nie ma zadnych filmow zdjec a gadac to sobie moze byle co nawet bez szantazu.. nikt go nie bedzie chcial sluchac bo dla kazdego to bedzie gadanie byle sie wymigac od ojcostwa... nie daj sie!!

Gość gość
A to naprawdę jego dziecko?

Gość gość
każ mu płacić a jak ci zacznie grozić że powie to i tamto to odpowiedz mu że jest chory na głowę że ty nigdy czegoś takiego nie mówiłaś i że jak zacznie opowiadać takie oszczerstwa na twój temat to w sądzie sie spotkacie nie tylko na sprawie o alimenty.. Dziewczyno on nic na ciebie nie ma. Twoje słowo przeciwko niemu. A podejrzewam że znajomi uwierzą tobie, bo to on cie zostawił z dzieckiem i nienawidzi cie za to ze musi płacić na dziecko. A nawet gdyby miał jakieś nagrania jak realizujecie fantazje to nie daj sie nastraszyc tylko to ty strasz go że pójdziesz z tym na policje.

Gość załamana124682754
Tak, na milion procent to jego dziecko

Gość załamana124682754
Problem jest taki, że ma dowody - rozmowy z fb, smsy...

Gość gość
matko i co z tego?? kazdy ma jakies fantazje do szkoly juz nie chodzisz wiec nikogo to nie zdziwi i tu racja powiedz mu prosze bardzo ale spotkacie sie w sadzie a alimentow i tak mu nie odpuscisz

Gość gość
No to skoro się rozstaliście, to po co się z nim seksiłaś? Nie wiedziałaś, że z seksu mogą być dzieci? Jesteś po prostu głupia jak but z lewej nogi. Na to nie ma lekarstwa.

Gość załamana124682754
"Seksiłam" się z nim, bo miałam potrzeby, on rownież, wiem, ze nie powinnam była tego robić. Wiem, ze z sexu biora sie dzieci, dlatego chce wziac odpowiedzialność, nie uważam sir za głupia. On grozi, ze te rozmowy o fantazjach erotycznych wyśle moim rodzicom, i nie wiem jak oo tum spojrzę im w oczy. Powiedział (w sumie napisał, bo spotkac sie nie chce), ze jak wniosę o pozew to "moge sie spodziewać wszystkiego", nie wiem czy nie ma na myśli, ze zrobi cos mi albo moim rodzicom. Mowi rownież, ze zrobi wszystko, zebym nie wychowała tego dziecka, ze jestem niepoczytalna (leczyłam sie na depresje) i on zrobi wszystko, zeby zabrali mi dziecko (i nie, on nie chce go wychować - chce, zeby dziecko trafiło do domu dziecka)...

Gość gość
Nie wiesz, co się robi w takich wypadkach? Musisz uprzedzić jego ataki, zgłoś na policję, że cię nęka, pokaż rozmowy, smsy wulgaryzmy. I zagroź mu, że to ty ujawnisz wszystkie jego fantazje i zagrywki rodzinie i zwierzchnikom w pracy! W ogóle jak można bać się ujawnienie czyichś fantazji?! Ja mogę napisać, że mój były fantazjował o seksie z kozami i co? Ktoś mi uwierzy? :D Tak samo on mógłby moim rodzicom nagadać że marzy mi się nago Macierewicz czy coś równie obleśnego - uważasz, że rodzice uwierzyliby? Raczej jego uznają na wariata. Trochę wiary w siebie!

Gość gość
Teraz mozesz sie ze mna sexic:*

Gość gość
ale przecież wysylanie seksualnych rzeczy rodzicom panny to kompromitacja,wysmiej go,powiedz ze szybko ich poinformujesz ze to od niego,ojca dziecka ,swoja droga tak to jest jak sypia się z debilem bo potrzeby masz,

Gość gość
dziecko mimo wszystko jest ważniejsze niż jakieś fantazje którymi on ci grozi, wez się nie stresuj tylko idz i zgłoś sprawę na policję bo za szantaż też się idzie siedzieć..w dodatku jak masz jakieś dowody typu smsy w których kazywal ci pozbyć się dziecka usunąć czy coś albo ze coś ci zrobi czy dziecku bys nie donosiła ciazy to tymbardziej będzie mieć przerąbane i nawet nie zdąży nic ujawnić bo jak to zrobi to się jeszcze bardziej doigra bo wszystko co zrobi od momentu wniesienia zarzutów na niego zostanie użyte przeciwko niemu więc się nie wahaj tylko działaj...a rozmowy z fb? wez żałoz sobie drugie konto o takiej samej nazwie i zdjęciu profilowym i zwyczajnie możesz powiedzieć bliskim czy znajomym ze to on tak zrobił by cię ośmieszyć założył ci konto i pisal sam do siebie niby ze to ty by mieć na ciebie haka bys od niego nie wymagala alimentów gdy dowiedzial się o ciąży i po sprawie tylko oczywiście to jest sposób dla załatwienia sprawy w gronie bliskich i znajomych a nie na policję bo wiadomo ze tam kłamać nie możesz tylko musisz mówić całą prawde..

Gość załamana124682754
Podniecają mnie obszczani kloszardzi okołośmietnikowi, mój Zdzisław ubierał się w płaszcz przeciwdeszczowy cioci Jadzi i czekał na mnie pod śmietnikiem, to były czasy...

Gość załamana124682754
On wie o mnie naprawdę naprawdę duuuuzo, i bardzo często rozmawiałam z nim o tym przez fb, przez smsy. moze zrobic screeny i wysłać je jednym kliknięciem do rodziców. Naprawdę sie boje :(

Gość załamana124682754
Tam wcześniej z 6 to podszyw :/ Nie powiedział, że nie zrobi cos zebym nie donosiła ciazy, powiedział, że jak złoże pozew to moge sie spodziewać "wszystkiego". A jak sie sypia z debilem? Nie wiedziałam, naprawdę sie nie spodziewałam, że bedzie odwalał cos takiego, jest wykształcony, ma 28 lat, był troskliwym facetem, ktory o mnie dbał, nawet jak sie rozstaliśmy. Wcześniej wiem, że pannie, z która był zrobił włamanie do mieszkania, i zniszczył jej rzeczy, bo była mu winna pare stow, to był sygnał, że cos z nim nie tak, ale byłam zakochana i głupiutka, wiec myslalam, ze mi nie zrobi nic złego. Ale dlatego wiem, ze naprawdę byłby w stanie zrobic wszystko, zeby tylko mnie skompromitować, jak i zeby nie płacić alimentów. Z jednej strony, chciałabym, zeby dziecko miało ojca, z drugiej strony, to bedzie moje dziecko, moj potomek, i zastanawiam sie, czy nie lepiej, zeby nie miało z takimi ludźmi bliskich kontaktów...

Gość gość
A ile masz lat?

Gość załamana124682754
21

Gość gość
O mnie kiedys jedna osoba rozsiewała plotki i inni wierzyli i powiem ci ze to przetrwalam i nawet sie zemsciłam na niej pozniej. Ludzie zawszemoga gadac, teraz w ogole jest ten caly hejt i co z tego? Wyprzesz sie i olejesz to. Niepotrzebnie sie nakrecasz. Ludzie mysla tylko o sobie. Troche cie poobrabiają za plecami zapomną.

Gość gość
Krotka piłka. Rodzisz i skladasz o alimenty. W ogole nie musisz z nim utrzymywac kontaktu. Jak nie on to fundusz alimentacyjny bedzie ci placil. Do tego dostaniesz 1000/miesiac przez rok oraz 500 zl skoro nie masz dochodow.

Gość gość
mimo wszystko nie daj sie, teraz tez wasze rozmowy jak sie odbywaja tez za posrednictwem fb sms? jesli tak to tez masz dowody.. myslisz ze co twoi rodzice siada na ciebie, jesli sa w porzadku to wyrzuca go z domu jesli lagodnie pojdzie.. poza tym jestes mloda a ja jestem przekonana ze 80% par pisze do siebie takie rzeczy i naprawde nie ma sie czym przejmowac nawet jakby co!! i wlasnie idz na policje i najlepiej sprowadz rozmowe na taki temat ze masz oddac czy usunac dziecko i bedziesz miala dowod a jak masz sms ze jak nie dasz mu spokoju to on to ujawni to juz sie kwalifikuje na policje!!!

Gość załamana124682754
Tak, nasze rozmowy sa przez smsy, kilka razy napisał, ze najlepiej bedzie jak usune, ale nie wiem czy to juz moze byc uznane za nakłanianie do aborcji?

Gość gość
Świadomie związałaś się z kryminalistą, który włamał się do mieszkania swojej byłej i zniszczył jej mienie i uważasz, że nie jesteś głupia? Nawet gdyby faktycznie ona mu była dłużna jakieś pieniądze, nawet duże, to to nie jest sposób na ich odzyskanie. Na prawdę są inne drogi. A poza tym tu chodzi o raptem parę stów (jeśli to nie blef). Młody wiek Cię nie usprawiedliwia, bo sytuacja od początku była jasna. Wiedziałaś przecież, że to nieobliczalny przestępca. Tacy psychopaci często są do przesady mili na początku, aby dopiero z czasem pokazać, na co ich stać. Tymi Twoimi fantazjami to chyba jest seks z psychopatą na więziennej pryczy. Młody wiek też nie usprawiedliwia zajścia w niepożądaną ciążę. Skoro już zdecydowałaś się na seks, to trzeba było mieć 200% pewności, że nie powołasz na świat nowego życia, której tatusiem będzie tak aspołeczna jednostka. I proszę, nie pisz mi, że się zabezpieczałaś, ale nie ma 100% metody. Tabletki są niemal pewną metodą i jeśli zajdzie się w ciążę oznacza to jakiś błąd w ich stosowaniu. Albo zapomniałaś czy spóźniłaś się z przyjęciem dawki, albo miałaś biegunkę/wymioty i nie wzięłaś dodatkowej dawki, albo brałaś inne leki czy piłaś zioła, które osłabiły działanie. Zawsze jest jakaś przyczyna. Poza tym można połączyć pigułki z gumką i ze środkiem plemnikobójczym i naprawdę ryzyko ciąży przy prawidłowym stosowaniu tych metod jednocześnie jest jak szansa wygrania kumulacji w totka. Poza tym nadal nie rozumiem tego seksu po rozstaniu. Potrzeby, potrzeby... przecież nie jesteś zwierzęciem, które kieruje się tylko instynktem, dla którego jest tu i teraz i nie myśli na przód. Przecież chyba można pewien czas bez seksu wytrzymać. Cipka się nie zasklepi z braku bolca, no bez jaj. Czy Wasz związek był tak samo poważny, jak na "poważnie" się rozstaliście? Przecież jak się z kimś rozstajesz, to koniec. Był związek, nie ma związku. Nie ma związku, nie ma seksu. Nie ma seksu a są potrzeby, kupuję wibrator. Nie pojmuję Twojego działania. Tu już nawet nie chodzi o przyzwoitość, bo trudno jej w tej sytuacji wymagać, ale o sensowne myślenie. Nie da się ukryć, że zachowałaś się jak wyjątkowo głupia i skrajnie nieodpowiedzialna gąska. Czasu nie cofniesz, nie odmienisz tego, co już się stało. Musisz wziąć to teraz na klatę i w końcu zacząć postępować jak dorosła kobieta a nie smarkula. Przede wszystkim nie bój się, a w razie czego zgłoś na policję, że on Cię szantażuje, zastrasza itp. Niech już ma akta założone. To on ma się bać Ciebie, a nie Ty jego. Ma jakieś kompromitującej treści SMSy? No trudno, ale chyba on też o tym pisał, więc są kompromitujące również dla niego. A skoro on się ich nie wstydzi, to i Ty nie powinnaś. Zaręczam Ci, że ogromna większość par wysyła sobie pikantne SMSy. Jeśli nie są to jakieś dewiacje typu seks z watahą psów czy treśc***edofilskie, to nie masz się czym martwić. Twoi rodzice też na pewno nie raz świńtuszyli, więc zrozumieją. Jeśli są w miarę inteligentnymi ludźmi, pomogą Ci. Możesz uprzedzić działania swojego byłego-niebyłego i sama powiedz rodzicom, jaka jest sytuacja. Przecież Cię nie wydziedziczą ani nie dadzą Ci lania. Są starsi, mądrzejsi i bardziej doświadczeni od Ciebie. Pomogą Ci rozwiązać problem, pomogą z papierologią. Alimenty od tatusia dziecku się należą jak psu buda. A Ty masz obowiązek mu je zapewnieć. Przestań więc myśleć tylko o swojej niewyżytej D. i zacznij działać dla dziecka a nie tylko dla siebie.

Gość gość
jasne ze moze takze w tym momencie to ty masz na niego wiekszego haka i za to grozi mu sprawa a za to co on wie o tobie nic ci nie grozi wiec on jest w gorszej sytuacji.. tylko tak jak mowie nie daj sie zastraszyc!! ja bym mu powiedziala ale najlepiej w cztery oczy badz przez telefon zeby nie mial dowodow ze ma ci dac spokoj bo jestes w ciazy, po porodzie wystepujesz o alimenty, a jak on cokolwiek ujawni z waszym rozmow to masz jego sms z nakłanianiem cie do aborcji wiec pewnie policja by to chetnie przeczytala.. zobaczysz ze od razu gadka sie zmieni..

Gość załamana124682754
Ahhh, Zdzisław i jego sękaty fifolek... Wysłał mi kiedyś smsa: hej ksienrzniczko, dej pisiont groszy do wina! Doznałam takiego orgazmu aż mi macica wypadła

Gość gość
Nie masz wyjścia graj va bank! Mama wie o ciąży??? Jesli nie powiedz jej ,powiedź o całej sytuacji- że cię szantażuje -że się boisz ,który to miesiąc??? Nie przejmuj się.. jak wyśle coś na ciebie,będziesz miała go z głowy nic na ciebie nie będzie już miał...tu jesteś anonimowa co to za fantazje nie musisz opisywać szczegółów mniej więcej tyle żeby wiedzieć jak tą sytuację można obrócić

Gość załamana124682754
Dziewczyny, ratunku! Zdzisław wysłał mojej matce zdjęcia jak śpiącemu menelowi obgryzam huby z pięt :O i co teraz?